posebno priznanje

AutoZubak Sesvetski Kraljevec najbolji je Škoda servis u Hrvatskoj!

02.02.2022 u 14:52

Bionic
Reading

Posebno priznanje za iznimne uspjehe u ostvarenoj kvaliteti servisa osvojio je AutoZubak Sesvetski Kraljevec, te dobio titulu najboljeg Škoda servisa za 2021.

Top Servis je natjecanje kojeg provodi uvoznik za Škoda vozila Porsche Croatia, mjereći pri tome 15 postpodajnih pokazatelja i to od zadovoljstva kupaca, preko brzine obrade jamstvenih zapisnika, provođenja servisnih mjera, do poštivanja GDPR smjernica i slično. Ukupni rezultat dokaz je o kvaliteti servisne usluge i kao takav najbolji pokazatelj kupcima da su odabrali zbilja najbolji ovlašteni servis u 2021. godini u Republici Hrvatskoj.

„Izuzetno smo ponosni na posebno priznanje Škoda TOP SERVIS 2021. Često su upravo detalji ono što čini izvrstan servis, a AutoZubak Škoda servis nudi najbolje. Raspolažemo sa vrhunskim stručnjacima u područjima dijagnostike, mehanike, elektronike, autolimarije, autolakirnice koji su obučavani prema visokim servisnim standardima kako bi klijentima omogućili najbolju servisnu uslugu.“  – izjavio je Krešimir Domitrek, direktor postprodaje Zubak Grupe.