slavonska rivijera

Aquapolis otvara vrata; za kupače vrijede nova pravila ponašanja

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 22.05.2020 11:06
  • Objavljeno 22.05.2020 u 11:06
Bizovačke toplice, ilustracija

Bizovačke toplice, ilustracija

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Kupališni kompleks Aquapolis Bizovačke toplice započinje s radom. U ponedjeljak otvaraju unutarnji dio kupališta i termalne bazene, a 15. lipnja bit će otvoreno svih 11 unutarnjih i vanjskih bazena. Ulazak će biti moguć uz obveznu dezinfekciju ruku, a obavijesti o tuširanju i prolasku kroz hiperkloralnu barijeru za pranje nogu

Iako je planom bilo zacrtano otvorenje sredinom lipnja iz Kupališnog kompleksa Aquapolis Bizovačke toplice najavili su kako će unutarnji dio s radom početi u ponedjeljak dok će se 15. lipnja otvoriti svih 11 unutarnjih i vanjskih bazena. Ugostiteljski objekti, poručuju iz Uprave, otvorit će se paralelno s kupalištem.

'Na kupalištu Aquapolis bit će obavezna dezinfekcija ruku pri ulazu, obavijesti o tuširanju i prolasku kroz hiperkloralnu barijeru za pranje nogu biti će također postavljene na više mjesta. Kloriranje bazenske vode provodi se na uobičajeni način, u skladu s uputama HZJZ. Pojačano čišćenje i dezinfekcija sanitarnih prostora obavljat će se svaka dva sata, po potrebi i češće. Sapun i dezinfekcijska sredstva dostupna su gostima na više mjesta.', objašnjava novi način rada Milan Dumenčić, direktor hotela.

Tijekom ovoga ožujka bilježe 51 posto manje kupača u odnosu na isti mjesec 2019. godine dok u travnju kupalište nije radilo.

'Kontinuiranim radom i podizanjem kvalitete usluge i sadržaja Bizovačke toplice su kroz godine stekle goste koji nam se vraćaju i vjerujemo da će nam i ove godine ukazati povjerenje. Najveći broj gostiju nam dolazi iz pet slavonskih županija, a otvaranjem granica računamo da će nam se vratiti i gosti iz Bosne i Hercegovine koji su u velikom broju prijašnjih godina bili naši vjerni gosti.', kaže Marcel Medak, direktor društva Sunčane toplice.

  • +24
  • +21

Bizovačke toplice

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Bizovačke toplice

Marcel Medak, direktor društva Sunčane toplice d.o.o.

Lječilište Bizovačke toplice svoja vrata za pacijente nije zatvaralo. Oni su ovdje dobivali fizikalnu terapiju i rehabilitaciju bez prekida. S prijemom novih pacijenata startali su 11. lipnja.

  • +9
  • +6

Bizovačke toplice

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorović

'U lječilištu se od 11.05. i ponovnog pokretanja prijema novih pacijenata u sobi nalazi po jedan pacijent i tako će biti do lipnja kada će lječilište nastaviti rad s punim kapacitetom. Interes pacijenata za rehabilitaciju u našem lječilištu je velik i svi kapaciteti će nam biti u lipnju popunjeni. Prilikom dolaska u lječilište obavlja se trijaža pacijenata, dezinficiraju se ruke i prolazi kroz dezinfekcijsku barijeru za obuću i mjeri temperatura. Također pazi se na održavanje fizičke distance, a dezinfekcijska sredstva nalaze se u svim sobama, hodnicima i restoranu lječilišta.', objašnjava Sandra Mihaljević, ravnateljica Lječilišta Bizovačke toplice.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!