nova pozicija

Andrija Topić novi član Uprave i glavni direktor za razvoj poslovanja Tokića

05.02.2020 u 15:01

Bionic
Reading

Andrija Topić, dosadašnji izvršni direktor za razvoj poslovanja tvrtke Tokić od 1. siječnja imenovan je novim članom Uprave i glavnim direktorom za razvoj poslovanja (CGO), hrvatske tvrtke u distribuciji auto dijelova

'Ponosan sam biti dio Tokić tima ali i kulture tvrtke koja kontinuirano ulaže u razvoj zaposlenika te se svaki dan trudi pronaći inovativne i održive načine usluživanja naših kupaca, koji kreiraju dodanu vrijednost za sve sudionike u tom procesu. Naša priznanja, poput nedavnog Future Shapersa (prestižno priznanje ELITE Programa Londonske burze), rezultat su predanog rada svih naših djelatnika, koji su pokretač našeg daljnjeg razvoja. Jedna od osnovnih filozofija u Tokiću upravo je predanost zaposlenicima i njihovom napretku, jer želimo da oni takav pristup prenose i u svakodnevnu komunikaciju i uslugu s kupcima', rekao je Andrija Topić, navodi se u priopćenju iz tvrtke Tokić.

Na novu poziciju dolazi nakon višegodišnjeg rada na strateškim projektima a ostaje zadužen i za prodaju i ekspanziju Tokića na stranim tržištima. Poslovni menadžment diplomirao je na Lock Haven University of Pennsylvania (SAD), dok se na Sveučilištu Oxford (UK) usavršavao na području projektnog menadžmenta.