MEGA SAJAM

Ambienta na Zagrebački velesajam dovodi 90 izlagača iz dvanaest zemalja

14.09.2023 u 20:52

Bionic
Reading

Sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije Ambienta održat će se na Zagrebačkom velesajmu od 26. rujna do 1. listopada i na njemu će se predstaviti 90 izlagača, a uz Ambientu održat će se i sajmovi ArhiBau.hr, Zagreb Design Week, Art Zagreb i Hotel&Gastroteh

Ambienta će se održati u osam paviljona, na 18.000 četvornih metara, najavili su u četvrtak organizatori na konferenciji za novinare.

Nastupit će izlagači iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Češke, Italije, Mađarske, Njemačke, Pakistana, Poljske, Rumunjske i Slovenije.

Pokrovitelji su Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja i Grad Zagreb.

Uz Ambientu, održat će se Zagreb Design Week kojem je to deseto izdanje, a tema je "AI and I" (Umjetna inteligencija i ja). Održat će se u dva paviljona.

Održat će se Arhibau.hr, najveći sajam arhitekture i graditeljstva u regiji, u organizaciji Društva arhitekata Zagreba.

Umjetnički sajam Art Zagreb imat će osam štandova na kojima će biti moguće kupiti proizvode zagrebačkih, osječkih i koreanskih studenata. Art Zagreb održava se u suradnji s Akademijom likovnih umjetnosti i Društvom povjesničara umjetnosti Hrvatske.

HOTEL&GASTROTEH je sajam opremanja, poslovanja i investicija u turističkoj sezoni. Pokrovitelji su Hrvatska obrtnička komora i Ministarstvo turizma i sporta.