poruka zaposlenicima

Alvarez Treći poziva radnike: 'Spasimo Agrokor zajedno!'

05.04.2017 u 15:42

Bionic
Reading

Glavni direktor za restrukturiranje Agrokora, Antonio Alvarez Treći svojim je zaposlenicima poslao poruku koja je objavljena na stranicama koncerna. Alvarez kaže kako mu je očuvanje radnih mjesta najvažnija zadaća te poziva radnike da 'spase Agrokor zajedno'

'Nakon što me tvrtka imenovala, zajedno s timom iskusnih stručnjaka, preuzeli smo odgovornost za stabilizaciju financija i strateškog restrukturiranja Agrokor koncerna. Od trenutka preuzimanja ove vrlo odgovorne pozicije započeli smo provedbu svih ključnih procesa koji imaju za cilj osigurati stabilnost tvrtke. Ujedno činimo sve što možemo kako bi očuvali radna mjesta što mi je najvažnija zadaća', piše Alvarez Treći.

 Na poslovima restrukturiranja, kaže, već se intenzivno radi, a od velike mu je važnosti da se tijekom ovih procesa nastavi s normalnim poslovanjem, u čemu  je naravno potrebna podrška radnika.  

'Mi smo ovdje da vam pomognemo, jer preuzimanjem svih poslova vezanih uz restrukturiranje vama omogućujemo da se posvetite vaše redovnom poslu i da ga obavljate najbolje što možete. Razumijemo kako ova situacija izaziva određenu nesigurnost, ali radeći svoj posao najbolje što možete upravo je i najbolji način da zajedno pomognemo da se Agrokor spasi', apelira Alvarez Treći.

Zaključuje kako su pred svima izazovna vremena jer je u tijeku kompleksan proces, zbog čega moli za strpljenje i snagu. Poziva i radnike da mu postave sva pitanja koja za zanimaju te zaključuje:

'Spasimo Agrokor zajedno!'. Cijelo pismo moguće je pročitati i na stranicama Agrokora