mojposao

Ako ste vični Google AdWords i Facebook oglašavanju imamo posao za vas!

07.09.2017 u 14:53

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao i ovoga tjedna donosimo pregled aktualnih otvorenih pozicija

Smart flex, jedna od vodećih agencija za zapošljavanje, traži Digital account manager čiji će posao biti kreiranje i vođenje kampanja za Google AdWords i Facebook oglašavanje. Također traži se i Google AdWords sales manager s minimalno dvije godine iskustva u prodaji. Klijenti Smart flexa su neke od najvećih domaćih i stranih kompanija. Prijavite se do 13. rujna.

JGL, farmaceutska je tvrtka čiji je rast na svjetskom tržištu zdravlja postignut zahvaljujući ljudima – njihovom znanju, vještinama i sposobnostima. Ukoliko ste otvoreni za promjene, komunikativni, inovativni i samostalni u organizaciji svog vremena, na području Slavonije se zapošljava Stručni suradnik u promociji. Prijavite se do 14. rujna.

Končar D&ST, izvozno orijentirana tvrtka, zapošljava Rukovatelja strojevima za preradu izolacije. Posao se odnosi na rad u radioni u dvije smjene na poslovima izrade izolacijskih dijelova od drveta, kartona i papira predviđenih za elektrotehniku. Poslodavac traži završenu srednju drvodjelsku školu, čitanje tehničkih crteža te osnovno znanje korištenja računala.

Jedna od vodećih tvrtki u transportnoj industriji, Scania, ima više od 44.000 zaposlenih u preko 100 zemalja. Trenutno zapošljavaju Mehaničara za rad u Rijeci, a traži se snalažljivost i sposobnost prepoznavanja pravih rješenja. Također, kandidat bi trebao imati 3 godine iskustva na jednakim ili sličnim pozicijama. Prijavite se do 22. rujna putem MojPosao.

Jedna od vodećih tvrtki u nautičkom sektoru u Hrvatskoj, Croatia Yachting čije je sjedište u Splitu, trenutno zapošljava Prodajnog savjetnika za nova i rabljena plovila čiji će glavni posao biti provođenje prodajnog plana, akvizicija novih i razvoj postojećih kupaca, priprema ponuda i kalkulacija. Na oglas se prijavite do 13. rujna putem MojPosao. Osim toga, zapošljavaju i Mehaničara pripravnika čiji će posao biti održavanje i servisiranje motora i mehaničke opreme na plovilima.