moj posao

Ako planirate promjenu posla, ovaj tjedan vam se nude odlične prilike

07.04.2022 u 15:07

Bionic
Reading

Pronađi posao po svojoj mjeri!

Poliklinika dr. Zubović, jedna od najboljih stomatoloških ordinacija, traži Dentalnog asistenta (m/ž). Opis posla uključuje asistiranje doktoru dentalne medicine u svakodnevnom radu, vođenje kartona pacijenata i komunikaciju s klijentima. Idealan kandidat/kinja je vesela i vedra osoba koja će se lako uklopiti u njihov tim, posjeduje licencu medicinske ili stomatološke komore i ima želju za svladavanjem novih vještina. Ako se prepoznaješ u tom opisu, javi im se do 9. travnja.

Voliš raditi u ugodnom i podržavajućem timu? Želiš se educirati i usvajati nova znanja? Zdravlje ti je važno? Privlače te dodatne prigodne nagrade? I za kraj, voliš sladoled? Ako su tvoji odgovori potvrdni, već danas se prijavi na oglas za Unapređivača prodaje (m/ž) i zaposli se u Ledo plusu, najvećem domaćem proizvođaču sladoleda te najvećem distributeru smrznute hrane. Radno iskustvo na sličnim poslovima je prednost, a rok za prijavu na oglas ističe 16. travnja.

Dental Centar Miletić, stomatološka klinika iz Sesvetskog Kraljevca, zapošljava Medicinsku sestru/medicinskog tehničara za dentalnu kliniku – dentalnog asistenta (m/ž). Opis posla podrazumijeva rad u klinici, asistenciju doktorima, komunikaciju s pacijentima i koordinaciju dnevnih aktivnosti. Javi im se do 15. travnja ako želiš postati dijelom tima koji svakodnevno ljudima vraća osmije na lice.

BAUHAUS - Specijalist za radionicu, kuću i vrt je tvrtka koja sa sveukupno osam centara u Hrvatskoj sa više od 750 zaposlenika pruža vrhunsku uslugu kupcima, pristupajući im srdačno i stručno. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji: Skladištar (m/ž). Bit ćeš zadužen/a za prikupljanje robe prema pripremljenim nalozima iz prodajno-skladišnog prostora, pakiranje robe u kartonsku ambalažu te pružanje pomoći pri utovaru u kamion za daljnju distribuciju. Oglas ostaje aktivan do 16. travnja.

Zbog otvaranja novog pogona u Novoj Gradiški, EJOT spojna tehnika zapošljava Voditelja proizvodnje u odjelu obrade plastike (m/ž). Idealan kandidat za ovo radno mjesto posjeduje razvijene komunikacijske i voditeljske vještine, proaktivan pristup radu i odlične organizacijske sposobnosti. Nude ti ugodnu radnu atmosferu, priliku za stručni i osobni razvoj, mogućnost napredovanja i dinamično radno okruženje. Svoj životopis im pošalji do 11. travnja.