Vrijeme darivanja

Adris grupa u blagdanskom duhu; dijele božićnice, darove za djecu, daruju sezonce i umirovljenike, no neće svi dobiti jednako

09.12.2021 u 14:50

Bionic
Reading

Adris grupa će za božićnice, dar u naravi, dar za djecu te za božićni dar Adrisovim umirovljenicima ove godine ukupno isplatiti više od 11 milijuna kuna

Adris grupa i tvrtke u njenom sastavu (Maistra, Croatia osiguranje, Cromaris i Abilia) i ove će godine, u skladu s kolektivnim ugovorima i ostvarenim rezultatima, svojim zaposlenicima isplatiti božićnicu i dar za djecu. Također, tradicionalni božićni dar u naravi vrijedan 400 kuna dobit će i umirovljenici Adrisa, poručuju iz te kompanije.

Turističke tvrtke Maistra i HUP Zagreb zaposlenicima će isplatiti božićnicu u iznosu do 2.373 kune. Zaposlenici koji su radili cijelu godinu i stalni sezonci dobit će puni iznos božićnice, a ostali ovisno o dužini rada tijekom godine. Zaposlenici koji su bili u radnom odnosu tijekom cijele godine i zaposlenici u mjeri stalni sezonac dobit će i dar u naravi u iznosu od 600 kuna. Tvrtke će isplatiti i dar djetetu u iznosu od 600 kuna svim zaposlenicima koji na to imaju pravo.

Zaposlenici Croatia osiguranja pak ove će godine dobiti božićnicu u iznosu od 1.500 kuna i 600 kuna dara za svako dijete.

Božićnicu u iznosu od 1.400, dar u naravi vrijedan 300 kuna, Cromarisove proizvode, te 600 kuna za svako dijete dobit će zaposlenici Cromarisa, dok će zaposlenici Abilije dobiti božićnicu u iznosu od 1.500 kuna i dar za svako dijete u iznosu od 600 kuna.

Adris grupa će za božićnice, dar u naravi, dar za djecu te za božićni dar Adrisovim umirovljenicima ove godine ukupno isplatiti više od 11 milijuna kuna.

  • +2
Maistra, Hotel Lone Izvor: Promo fotografije / Autor: Maistra