uoči premijere

Renault pokazao najavnu sliku novog Mastera: Još učinkovitiji zahvaljujući novoj silueti

09.11.2023 u 10:44

Bionic
Reading

Posebno se ističu aerodinamični dizajn karoserije i novi kočni sustav koji u električnoj inačici jamče uštedu do 21 posto, a u inačici s termičkim motorom za 1,5 l nižu potrošnju goriva na 100 km

Renault je objavio prvu gotografiju novog Mastera, modela koji od 1980. prodan je u tri milijuna primjeraka. Sada se ovo lako gospodarsko vozilo vraća u poboljšanom izdanju. Nova generacija bit će predstavljena u narednim danima na salonu automobila Solutrans u Lyonu u Francuskoj.

Obnovljeni Master najava je nove generacije učinkovitijih, 100 posto povezanih i inovativnih kombija. Prilagođen suvremenim potrebama i osmišljen za optimalnu upotrebu, novi model omogućuje korisnicima da odu još dalje i pritom dodatno uštede.

Posebno se ističu aerodinamični dizajn karoserije i novi kočni sustav koji u električnoj inačici jamče uštedu do 21 posto, a u inačici s termičkim motorom za 1,5 l nižu potrošnju goriva na 100 km.

Nova će se generacija, kao i prethodne, proizvoditi u tvornici u Batillyju u Francuskoj. Objekti tvornice također su obnovljeni s ciljem inoviranja postupaka proizvodnje.

Više informacija slijedi uskoro.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'