VELIKI JUBILEJ

Nissan izložbom slavi 90. rodjendan: Važna prekretnica na putu prema viziji mobilnosti i šire

05.12.2023 u 12:57

Bionic
Reading

Od osnutka Nissana, duh 'Usudite se učiniti ono što drugi ne čine' nadahnuo je generacije zaposlenika da pomiču granice inovacija i obogate živote ljudi. To ostaje misija tvrtke jer nastoji stvoriti čišći, sigurniji i inkluzivniji svijet

Nissan održava posebnu izložbu u svom globalnom sjedištu u Yokohami (Japan) od 1. do 27. prosinca u znak obilježavanja svoje 90. obljetnice. Prikazi duž zida i šetališta Nissan Walk-a ističu povijest tvrtke od njezina osnutka 26. prosinca 1933.

Tisuće ljudi dnevno prođu kroz Nissan Walk između istočnog izlaza postaje Yokohama i područja Minatomirai, što ga čini savršenim mjestom za javno predstavljanje Nissanove slavne prošlosti i njegovih ambicija za budućnost.

Izložba kronološki prikazuje Nissanovu povijest. Svaki segment predstavlja desetljeće epohalnih događaja, pionirskih tehnologija i značajnih automobila zajedno s društvenim kontekstom svake ere.

Ovako je Nissan obilježio 80. rodjendan prije 10 godina Izvor: Promo fotografije / Autor: Nissan

Strana Minatomirai vremenske crte od 75 metara počinje s osnivanjem Nissana, dok na Yokohama postaji završava planovima tvrtke za budućnost.

Od osnutka Nissana, duh 'Usudite se učiniti ono što drugi ne čine' nadahnuo je generacije zaposlenika da pomiču granice inovacija i obogate živote ljudi. To ostaje misija tvrtke jer nastoji stvoriti čišći, sigurniji i inkluzivniji svijet.

Galerija Globalnog sjedišta, smještena na prvom katu, također održava događaj povodom 90. obljetnice do 8. siječnja kako bi pokazala koliko Nissan cijeni sve ljude i zajednice koje su ga podržavale toliko godina.

  • +9
Nissan izložbom slavi 90. rodjendan Izvor: Promo fotografije / Autor: Nissan

Nissan je u prethodnim mjesecima pokrenuo niz komemorativnih inicijativa. To uključuje namjenski logotip koji predstavlja legendarnu prošlost i uzbudljivu budućnost tvrtke. Nissan osvrnuo na svoje nasljeđe, slavi svoju sadašnjost i gleda u budućnost.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'