Japan Mobility Show 2023

Lexus najavio liniju konceptnih BEV modela sljedeće generacije: Vizija doživljaja vožnje budućnosti

13.10.2023 u 13:14

Bionic
Reading

Koncepti sljedeće generacije i napredne tehnologije za prikazivanje predanosti marke transformaciji u marku baterijskih električnih vozila. Posjetitelji salona će moži isprobati i 'Lexus Electrified VR Experience' VR simulator vožnje

Lexus je najavio svoje sudjelovanje na ovogodišnjem salonu Japan Mobility Show 2023, koji će se održati u Tokyo Big Sight od 26. listopada do 5. studenog, pod općom temom 'Otkrijte budućnost u koju jedva čekate krenuti!'

Tema Lexusovog štanda bit će 'Pomicanje granica elektrificiranog iskustva'. Bit će otkrivena Lexusova linija BEV konceptnih modela sljedeće generacije. Napredne tehnologije također će biti izložene, prikazujući Lexusovu viziju doživljaja vožnje budućnosti.

Lexus je objavio i dvije najavne slike konceptnog sportskog modela koji će predstaviti za vrijeme trajanja salona u Japanu.

Štand će također izraziti želju brenda za postizanjem ugljično neutralnog društva korištenjem materijala od bambusa kroz cijeli zaslon, kombinirajući tradicionalnu japansku estetiku i umijeće s ekološki prihvatljivim, održivim i funkcionalnim elementima.

Osim toga, VR simulator vožnje (virtualna stvarnost), 'Lexus Electrified VR Experience' bit će postavljen kako bi demonstrirao futurističko iskustvo vožnje prilagođeno svakom kupcu, što će se postići usvajanjem elektrifikacije i AI tehnologije.

Konferencija za tisak Lexusa na tribini zakazana je za 25. listopada u 10:30 JST (3:30 ujutro CEST i može se pogledati na sljedećoj poveznici).