na velikom platnu

[FOTO/VIDEO] Potpuno novi Lexus RZ 450e elektrificirao najave za film 'Black Panther: Wakanda zauvijek'

14.10.2022 u 12:07

Bionic
Reading

Vizualno uzbudljiva najava, koju potpisuje redatelj Anthony Leonardi III, prikazuje generalicu Okoye (koju glumi Danai Gurira) u modelu RZ 450e, dok se priprema za držanje govora

Potpuno novi Lexus RZ 450e, posve novi baterijski električni SUV, je imao svoju svjetsku premijeru u travnju ove godine. Prvi je to električni Lexus razvijen od nule.

Ne radi se o pukoj zamjeni klasičnog motora električnim pogonom na bateriju, već se prema proizvođaču 'otišlo puno dalje kako bi se ostvario uzbudljivi potencijal novih tehnologija koje poboljšavaju performanse i povećavaju užitak u vožnji, u skladu s Lexus Electrified filozofijom'. RZ je prije svega Lexus, sa svim vrhunskim osobinama u pogledu performansi i izrade koje se povezuju s ovim brendom.

Ove jeseni filmski serijal Black Panther te Marvel Studios ponovno udružuju snage s Lexusom, kao službenim automobilskim partnerom nestrpljivo iščekivanog novog nastavka 'Black Panther: Wakanda zauvijek'.

Prije svjetske premijere filma 9. studenoga 2022., objavljene su video najava filma pod nazivom 'Električna budućnost', u kojoj su ratnice Dora Milaje za volanom modela Lexus RZ 450e.

Lexus RZ 450e u najavi filma 'Black Panther: Wakanda zauvijek' Izvor: Promo fotografije / Autor: Lexus

Vizualno uzbudljiva najava, koju potpisuje redatelj Anthony Leonardi III, prikazuje generalicu Okoye (koju glumi Danai Gurira) u modelu RZ 450e, dok se priprema za držanje govora. Generalici Okoye se pridružuje još jedna Dora Milaje ratnica i zajedno kreću na vožnju koja će se pretvoriti u pravu potjeru sa spektakularnim manevrima, eksplozijama i savršeno precizno bačenim vibranijskim kopljima.

RZ 450e smireno dočekuje avanturu generalice Okoye te omogućuje Dora Milaje ratnicama izbjegavanje progonitelja preciznim One Motion Grip upravljanjem, stabilnim držanjem ceste zahvaljujući sustavu pogona na sve kotače DIRECT4 i elegantnom raspodjelom snage putem sustava elektroničkih osovina e-Axle. Zahvaljujući posebnom mjestu sjedenja u modelu RZ specifičnom za baterijska električna vozila te multifunkcionalnom digitalnom osvrtnom zrcalu, preglednost i vidljivost koju imaju generalica Okoye i suvozačica su optimalni.

  • +3
Lexus RZ 450e u filmu 'Black Panther: Wakanda zauvijek' Izvor: Promo fotografije / Autor: Lexus/Marvel Studios

'Snaga, elegancija i budućnosti okrenuta vizija branda Lexus savršeno su usklađeni s filmskim serijalom Black Panther. Ne možemo biti sretniji no što jesmo s našom ponovnom suradnjom s Lexusom i što možemo predstaviti priču prepunu akcije', objašnjava Mindy Hamilton, viša potpredsjednica za globalna marketinška partnerstva kompanije The Walt Disney Company.

'Uzbuđeni smo i počašćeni nastavkom suradnje s Black Panther serijalom studija Marvel Studios,' komentirao je Michael Moore, glavni direktor za strateške komunikacije Lexus International. 'Naš potpuno električni RZ 450e savršen je dodatak najmodernijem arsenalu ratnica Dora Milaje. RZ 450e pruža uzvišeno iskustvo vožnje koje se intuitivno povezuje s korisnicima zahvaljujući naprednoj tehnologiji i osobinama kojima je nemoguće odoljeti'.