uoči premijere

[FOTO/VIDEO] Mitsubishi najavio potpuno novi Outlander PHEV: Svjetska premijera 28. listopada

17.10.2021 u 08:07

Bionic
Reading

Kao i njegov benzinski kolega, koji je predstavljen ranije ove godine, potpuno novi Outlander PHEV standardno će se isporučivati s trećim redom sjedala, pružajući veću fleksibilnost aktivnim vlasnicima i obiteljima

Mitsubishi je otkrio dizajn potpuno novog, plug-in hibridnog (PHEV) Outlander crossover SUV-a, potvrđujući da će dijeliti isti hrabar i osebujan stil kao i potpuno novi Outlander na benzinski pogon koji je predstavljen ranije ove godine u Sjevernoj Americi. Planirano je da prodaja počne u Japanu sredinom prosinca, a u SAD-u u drugoj polovici kalendarske godine 2022.

Svjetska premijera potpuno novog Outlandera PHEV održat će se 28. listopada u 12:30 sati po japanskom vremenu (5:30 po europskom) i emitirat će se uživo na njihovoj globalnoj web stranici.

Novi Mitsubishi Outlander - benzinski model Izvor: Promo fotografije / Autor: Mitsubishi

Hrabar vanjski dizajn

Na temelju hrabrih izraza funkcionalnosti s kojima je Mitsubishi godinama dizajnirao svoje SUV-ove, tvrtka je razvila potpuno nove Outlander i Outlander PHEV prema svom novom konceptu dizajna Bold Stride (hrv. Odvažan korak), koji izražava odvažnu, fiksirajuću prisutnost i čvrst stav. S prednje strane Mitsubishi je razvio dizajn dinamičkog štita koji projicira snagu, sigurnost i prisutnost.

Bočni prikaz izražava podebljane proporcije, s debelim vodoravnim akcentima i oštro definiranim karakternim linijama, koje se protežu sprijeda prema straga. Osim toga, kotači velikog promjera od 20 cola, zajedno s mišićavim prednjim i stražnjim blatobranima u kojima se nalaze, dočaravaju sliku snažnih i pouzdanih performansi na cesti.

Na vratima prtljažnika, koji imaju prepoznatljivu oznaku PHEV, šesterokutni motiv aludira na rezervne gume postavljene na stražnjoj strani popularnih modela Mitsubishi SUV-a, dok horizontalna svjetla u obliku slova T naglašavaju širinu vozila i pojačavaju izgled stabilnosti.

Boja karoserije može se odabrati između ukupno 10 boja, uključujući živopisnu, kristalnu, visoke svjetloće Diamond Color serije - Red Diamond crvenu, White Diamond bijelu i novu Black Diamond crnu.

  • +6
Mitsubishi najavio potpuno novi Outlander PHEV Izvor: Promo fotografije / Autor: Mitsubishi

Unutrašnje uređenje

Mitsubishi je također razvio unutrašnjost s vodoravno oblikovanom instrumentnom pločom koja olakšava razumijevanje položaja automobila tijekom vožnje te izražava robusnost i osjećaj prostranosti. Na vratima su obloge raspoređene na širokom području i prekrivene visokokvalitetnim, prošivenim, mekanim podstavom. Monitori i mjerači dizajnirani su tako da da ih je lako vidjeti, dok su birači, brojčanici i prekidači osmišljeni tako da osiguravaju pouzdano držanje i rad, što rezultira kvalitetnim osjećajem 'koji privlači osjetila'.

Kao i njegov benzinski kolega, potpuno novi Outlander PHEV standardno će se isporučivati ​​s trećim redom sjedala, pružajući veću fleksibilnost aktivnim vlasnicima i obiteljima.

Benzinski model potpuno novog Outlandera proglašen je pobjednikom Wards 10 najboljih interijera za 2021. u Sjedinjenim Državama. Bez ikakvog ograničenja cijene, Wards 10 Best Interiors prepoznaje izvanredna postignuća u estetici, udobnosti, ergonomiji, upotrebi materijala, dotjerivanju i prilagođenosti zaslona i kontrola.