uoči premijere

[FOTO] Hyundai pokazao prve slike potpuno električnog koncepta Seven: Najava velikog SUV modela IONIQ 7

04.11.2021 u 19:13

Bionic
Reading

Seven pokazuje budući dizajn i tehnološke inovacije Hyundaija u eri električne mobilnosti i nagovještava novi SUV model koji dolazi u obitelj IONIQ, tvrtkinu marku baterijskih električnih vozila (BEV)

Hyundai je prvim najavnim slikama koncepta Seven pokazao kako bi mogao izgledati potpuno novi premium veliki SUV koji se uskoro očekuje. Koncept Seven predstavlja dizajn i tehnološke inovacije nadolazećeg potpuno električnog SUV-a Hyundai IONIQ 7.

Nova tipologija SUV-a optimizirana za namjenske BEV vozila, u kombinaciji s novom arhitekturom interijera koja dočarava iskustvo 'premium salona'. Rečeno je i da će korejski proizvođač automobila predstaviti koncept Seven tijekom konferencije za novinare AutoMobility LA u u Los Angelesu 17. studenog.

Seven pokazuje budući dizajn i tehnološke inovacije Hyundai Motora u eri električne mobilnosti i nagovještava novi SUV model koji dolazi u obitelj IONIQ, zasebnu marku baterijskih električnih vozila (BEV) Hyundaija.

Hyundai koncept Seven: najava velikog SUV modela IONIQ 7 Izvor: Promo fotografije / Autor: Hyundai

Najavne slike otkrivaju oblik koji slijedi dizajn funkcije koji se usuđuje odstupiti od tradicije ere motora s unutarnjim izgaranjem. Arhitekturu rasvjete Seven definiraju Parametric Pixels, jedinstveni dizajnerski identitet Ioniqa koji povezuje analogno s digitalnim emocijama.

Interijer koncepta Seven sugerira vrhunski i personalizirani ambijent dnevnog boravka, produbljujući inovaciju u prostoru koju je Hyundai Motor pokazao s modelom IONIQ 5. Namještaj ukrašen održivim materijalima nudi profinjeno, ekološki prihvatljivo iskustvo mobilnosti koje odražava promjenjive stilove života njegovih kupaca.

Koncept Seven će biti izložen na AutoMobility LA u Los Angelesu od 19. do 28. studenog za širu javnost.