IAA Mobility 2021

[FOTO] Hyundai uskoro otkriva svoju viziju održive budućnosti: Novi smjer korejske tvrtke

16.08.2021 u 16:00

Bionic
Reading

Osim što je ovime i potvrdila svoj dolazak tvrtka će na rujanskom događaju predstaviti svoj plan za budućnost mobilnosti i otkriti detalje o svom putu prema ugljičnoj neutralnosti

Hyundai Motor objavio je kako će na Međunarodnom sajmu automobila u Njemačkoj 2021. (2021 International Motor Show Germany, IAA Mobility 2021) predstaviti svoju viziju budućnosti mobilnosti i zacrtati svoj put prema ugljičnoj neutralnosti. Ovogodišnji IAA održava se od 6. do 12. rujna 2021. u Münchenu, nakon što je posljednje izdanje 2019., koje je održano u Frankfurtu pokazalo neodrživost dotadašnjeg koncepta održavanja ove priredbe.

Osim što je proizvođač automobila s jednim od najširih raspona elektrificiranih pogonskih sklopova na tržištu, Hyundai se posljednjih godina pretvorio u davatelja rješenja za pametnu mobilnost. Tvrtka je to postigla značajnim ulaganjima u budućnost mobilnosti, uključujući električna vozila na baterije (BEV), električna vozila na gorivne ćelije (FCEV) i autonomnu vožnju.

IAA Mobility 2021 München

Međunarodni sajam automobila u Njemačkoj (IAA Mobility) najveći je svjetski sajam automobila. Predstavnici društva, industrije i politike izlažu i raspravljaju o svojim vizijama i perspektivama održive mobilnosti. Ovogodišnji sajam je 69. po redu i održava se u Münchenu od 6. do 12. rujna.

Na IAA 2021 Hyundai će predstaviti sljedeću fazu svoje buduće vizije tvrtke, onu koja će proširiti izglede za nulte emisije na sve sektore mobilnosti, uključujući planove za omogućavanje ugljične neutralnosti.

Posjetitelji Hyundaijevog štanda i digitalni posjetitelji dobit će uvid u to kako će Hyundai u budućnosti koristiti svoju BEV i FCEV tehnologiju. Tvrtka će također otkriti detalje o svojim planovima za pružanje novih dimenzionalnih rješenja i mobilnosti za zelenije stilove života, temeljene na viziji brenda 'Progress for Humanity' ('Napredak za čovječanstvo').

Konferencija za medije Hyundai Motor IAA 2021 održat će se na štandu tvrtke u dvorani A1 u 09:45 (CEST) 6. rujna, a izravni prijenos događaj a bit će dostupan i medijima te široj javnosti putem web stranice Hyundai Motor Europe.