TV SPORAZUMNO

Mirjana Hrga odlazi s Nove TV

  • Autor: A.S.
  • 28.11.2008 16:01:56
  • 25.11.2008 10:00:00

Novinarka i voditeljica Mirjana Hrga potvrdila je da kroz nekoliko tjedana odlazi s Nove TV, od koje je zatražila sporazumni raskid

Premda je potvrdila da odlazi s Nove TV i da još nije dogovorila posao ni na jednoj konkurentskoj televiziji, Mirjana Hrga nije htjela komentirati razloge odlaska. No, prema neslužbenim informacijama, razlog doista nije bolja ponuda, već nezadovoljstvo općim stanjem u novinarstvu i prevelika količina 'žutila', u kojem više ne želi sudjelovati, piše Jutarnji list.

Odlazak Mirjane Hrge potvrdila je i direktorica informativnog programa Nove TV Iva Gačić, ali je napomenula da konačan datum odlaska još nije definiran.

Hrga je prije godinu dana na Novoj TV počela raditi emisiju '10 do 8' i, unatoč nezahvalnom terminu, uspjela je privući gledatelje jednostavnim temama, zanimljivim reportažama i razgovorima s ljudima koji nerado izlaze pred kamere.

Međutim, prije tri mjeseca Nova TV je odlučila ukinuti emisiju, a Hrga je nastavila raditi priloge za Dnevnik te televizije. Njezin se odlazak slučajno poklapa s udajom za doktora Deana Šarića, ali upućeni tvrde da događaji nemaju nikakve veze.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više