HUREM VLADA

Nigar nikako ne želi napustiti dvor i kćer

05.03.2013 u 15:10

Bionic
Reading

Rustem-aga uvjeri Hurem da je pronašao način kako najbezbolnije otjerati Firuze s dvora – tijekom posljednjeg zadatka primijetio je neobičnu tetovažu na Firuzinom vratu koja označava pripadnost perzijskoj dinastiji

Hurem je ljuta na Rustem-agu jer je ostavio Firuze na životu. Međutim, on je ubrzo uvjeri da će perzijska miljenica zauvijek napustiti dvor te da neće biti prolivena nijedna kap krvi! Kao dokaz svojoj tvrdnji pokaže joj presliku tetovaže koju Firuze ima na vratu. Hurem pobjedonosno naredi stražarima da se Firuze baci u tamnicu!

Čim dozna za to, ljutiti Sulejman pozove zaraćene strane u svoje odaje, nadajući se da će napokon netrpeljivosti između Hurem i Firuze prestati. Međutim, Hurem za njega ima šokantno iznenađenje!

Istovremeno, Mahidevran je ljuta na Mustafu jer se namjerava oženiti Helenom unatoč njezinom i Sulejmanovom negodovanju, a Hatidže je sretna jer je odobreno Rustem-agino imenovanje upraviteljem pokrajine Teke. Nigar nikako ne želi napustiti dvor i kćer…

Koje je značenje tetovaže na Firuzinom vratu? Je li Hurem pobjednica u tom haremskom ratu? Što će učiniti Sulejman? Odgovore doznajete u novoj epizodi serije 'Sulejman Veličanstveni' u utorak, 5. ožujka, u 21 sat na RTL televiziji!