TV OSTAO BEZ RIJEČI

Nemešov ispad bijesa koštat će 11 tisuća kuna

  • Autor: tportal.hr
  • 5.5.2011 8:43:47
  • 4.5.2011 22:18:20

Nakon što su stanari luksuzne BB kuće tulumarili, oni u jazbini su imali priliku vidjeti na televizoru jedan dio tuluma. Vatrenog Nemeša su ponijele emocije pa je šakom udario u zid i oštetio ga, no nije razmišljao koliko će to koštati

Na pitanje zašto je razbio zid i opet pokazao svoju nasilničku i impulzivnu stranu, Nemeš je odgovorio da mu je jednostavno tako došlo te da su na njega velik utjecaj učinile pjesme koje je čuo, a da njegova reakcija sigurno nije uzrokovana alkoholom jer ga nije bilo.

Zaljubljeni Nemeš rekao je kako sam sebe smatra Supermanom, u smislu da njegova šaka nije stradala, bez obzira na to koliko je debeo zid. Međutim, Nemeš nije očekivao da će njegovi postupci povući i posljedice. Tako mu je Big Brother rekao da se zbog njega i njegovog ponašanja od ukupnog fonda nagrade oduzima tisuću i petsto eura, odnosno 11 tisuća kuna, na što je Nemeš ostao bez riječi.

Poslijepodne su ukućani iskoristili za slobodne aktivnosti, pa su tako Radašin, Lester, Nikola, Tonka, Horvat i Vladimir uživali u bazenu, a Bojana, Ema i Soraja razgovarale su s Vladimirom.

Poslije je Big Brother stanarima dao novi zadatak pomoću kojega će se izabrati novi kapetan BB kuće.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više