RTL 2, 22 SATA

'Studio 45' Antonije Mandić kreće na Valentinovo

07.02.2011 u 13:55

Bionic
Reading

Na sam Dan zaljubljenih u 22 sata RTL 2 počinje s emitiranjem showa 'Studio 45', čija je urednica i voditeljica Antonija Mandić

U emisiji od 45 minuta Antonija Mandić razgovarat će s pjevačima, glumcima, sportašima i političarima, dok će se na ekranu prikazivati prilozi o temama koje će toga dana biti aktualne. Da show bude zabavniji, svi će komentirati sve teme, bez obzira jesu li s njima upoznati ili ne.

'Sretna sam zbog novog projekta i zahvalna RTL Televiziji na ukazanoj prilici. Ovo je novi korak u mojoj karijeri i nadam se da ću opravdati povjerenje koje su mi urednici dali. Nedostajat će mi terenski posao, no vrijeme je da se i ja napokon raspakiram', rekla je Antonija, koja će talk show voditi iz novoizgrađenog studija.

U talk showu 'Studio 45' uz Antoniju stoji producentska i novinarska ekipa na čelu s producenticom Sanjom Medicom iza koje je 20 godina staža, a koja je, između ostalog, radila i kao producentica Mirjane Hrge i Aleksandra Stankovića.

Tu je i novinarka Josipa Krajinović, koja također iza sebe ima deset godina radnog iskustva, a radila je u 30-ak emisija na javnoj televiziji, u mozaičnom, zabavnom i informativnom programu. Posljednja članica Antonijine ekipe je Željka Malinova koja će istraživati i obrađivati teme za emisije.