Estrada ŽIVOT KAO U SNU

Romantična priča voditeljice Dnevnika

Romina i njezin suprug Sergej Šitov, ruski odvjetnik, ponosni su roditelji kćerkice Zoye

Romina Knežić Šitov, voditeljica Dnevnika Nove TV, vratila se na posao nakon 16 mjeseci porodiljnog dopusta. 'Moram priznati da su ovih godinu dana i četiri mjeseca izbivanja s posla prošli prebrzo, kao da je sve to bilo u nekom snu', rekla je voditeljica za Extru.

Romina i njezin suprug Sergej Šitov, ruski odvjetnik, ponosni su roditelji kćerkice Zoye. Simpatična voditeljica priznaje da joj je kćerkica promijenila život te da joj je srce puno posebnih osjećaja. Iako mlada mama ima puno privatnih i poslovnih obaveza, kaže da uz dobru organizaciju ipak sve stigne.

Podršku joj pruža njezin suprug Sergej kojega je upoznala 2007. godine. Njezina romantična životna priča započela je zapravo dobrosusjedskim odnosima. Naime, Sergejevi roditelji kupili su kuću pokraj njezine obiteljske kuće u Opatiji.

Novinarka i odvjetnik odmah su primijetili jedno drugo i rodila se ljubav. Svega šest mjeseci nakon upoznavanja Sergej je zaprosio Rominu dok su boravili u Sankt Peterburgu. Prsten je kupio u Opatiji, ali je čekao pogodan romantičan trenutak, a on se zbio tijekom šetnje uz rijeku Nevu. Romina je rekla 'da', a vjenčali su se 2008. godine u Opatiji.

189759,180772,122053,113116
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više