BLISTA U LJUBIČASTOM

Minea oduševila novim izdanjem: 'Kako se osjećati u 'moćnoj' haljini nego upravo tako'

24.03.2024 u 19:15

Bionic
Reading

Uoči nove epizode showa Nove TV, 'Tvoje lice zvuči poznato', pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea otkrila je novi look na Instagramu za koji se pobrinuo stilist Marko Grubnić

'Kako se osjećati u 'moćnoj' haljini nego upravo tako...veseli me svake nedjelje 'uskočiti' u sve ove prekrasne kreacije. U današnjoj sam spremna i za crveni tepih, Marko je pomaknuo sve moje granice', izjavila je simpatična Minea na račun stajlinga iz nove epizode hit showa Nove TV.

Kako je otkrila na Instagramu, u ulozi članice žirija gledatelji ispred malih ekrana ove nedjelje ugledat će ju u glamuroznoj, ljubičastoj haljini sa zavodljivim prorezom koju potpisuje brend Royal Bride.

Za njezin novi stajling u emisiji i ovoga puta pobrinuo se Marko Grubnić, a na račun stvorenog looka zaradila je brojne komentare i pohvale na Instagramu.

'Ženo kako dobro izgledaš', 'Minea sve si zgodnija žena', 'Kao princeza među 3 mušketira', 'Ova žena gori', pisali su joj pratitelji.

Domaća pjevačica i voditeljica ovom je haljinom još jednom istaknula svoju novu liniju, nakon što se pohvalila da je skinula čak 20 kilograma zbog čega se osjeća bolje no ikada.

Minea u 'TLZP-u' Izvor: tportal.hr / Autor: Privatni album