chic nijansa

Modna 'zamjena' Kate Middleton opet briljira: Ova haljina osvaja na prvi pogled

24.04.2024 u 23:24

  • +2

Sophie, vojvotkinja od Edinburgha

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Profimedia

Bionic
Reading

Strina princa Williama odustala je od svog uobičajenog stila, koji su mnogi nazivali staromodnim i jednoličnim, te prigrlila laskave krojeve i živopisne nijanse

Vojvotkinja Sophie godinama je radila iz sjene, no posljednjih mjeseci postala je jedna od uvaženijih članica kraljevske obitelji te je sve češće viđamo na bitnim događanjima. Osim toga, bitno je promijenila stil te je mnogi vide kao svojevrsnu modnu 'zamjenu' u vremenu kada su stajlinzi posljednja stvar na umu Kate Middleton.

To se prije svega odnosi na medije i obožavatelje svega vezanog za kraljevsku obitelj, koji su od izostanka princeze od Walesa iz javnosti, u stalnoj potrazi za novom modnom inspiracijom.

I dok su sve misli vezane za Kate Middleton usmjerene ka njenom što skorijem i potpunom oporavku od raka, doza razbibrige pronađena je u proučavanju modnih kombinacija strine princa Williama.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Naime, Sophie, supruga vojvode od Edinburgha Edwarda, sjajne stajlinge niže dan za danom, a veliku pozornost privukla je i današnjim odabirom haljine u elegantnoj narančasto-crvenoj nijansi.

Osim efektne boje, ženstveni dizajn uvjetuje da se u ovu haljinu zaljubite na prvi pogled - prije svega dugački rukavi koji završavaju volanima, a potom i zavodljiv visoki prorez obogaćen sitnim gumbićima koji završavaju na struku, kojem ovaj kroj iznimno laska.

Vojvotkinja od Edinburgha sve je zaokružila krem salonkama i clutch torbicom u istoj boji, dok je plavu kosu nosila u prepoznatljivoj opuštenoj punđi.

'Ovdje nema ničeg staromodnog. Promijenila je svoj izgled noseći laskavo krojenu i usklađenu odjeću, a to osnažuje i podiže izgled. Ona gradi mladenačku, ali ipak prikladnu capsule garderobu koja odgovara njezinim proporcijama i životu', nedavno je o njenoj promjeni stila rekla osobna stilistica Annabel Hodin.

VOJVOTKINJA OD EDINBURGHA

Modni detalj koji nosi omiljena snaha u kraljevskoj obitelji teško je ne primijetiti

Pogledaj galeriju