bezvremenski mladolika

Rijetki vjeruju da Vera Wang ima 74 godine: Ponovo oduševila fenomenalnim izgledom

27.12.2023 u 21:36

Bionic
Reading

Legendarna dizajnerica koja je inače poznata po svojim kultnim vjenčanicama još jednom je dokazala da su godine za nju samo broj pozirajući za božićnu fotografiju sa svojim kćerima

Vera Wang koja sada ima 74 godine, pridružila se kćerima 33-godišnjoj Ceciliji i 30-godišnjoj Josephine Becker na skupnom snimanju u njihovoj velikoj obiteljskoj kući za vrijeme slavlja tijekom blagdana.

Majka i kćeri pozirale su u jednakim svilenim haljinama iz kolekcije Vera Wang Couture i nakitom iz njezine kolekcije Love, ispred besprijekorno postavljenog stola za blagovanje. Stojeći jedna uz drugu iza Wang koja sjedi, dizajneričine kćeri posvojene s američkim investitorom i poduzetnikom Arthurom Beckerom, također su nosile identične kape Djeda Mraza. Uz fotografije, dizajnerica je napisala: 'Ja i moje djevojke! Tako sretne zajedno.'

Bio je to dan dvostrukog slavlja, jer je američka dizajnerica otkrila da su slavile i 73. rođendan njezina mlađeg brata Kena. U skladu s prigodom, Wang i njezina obitelj prepustili su se ručno pravljenim kolačima i Proseccu koji se točio iz velikih personaliziranih boca s obiteljskim imenom.

  • +3
Vera Wang Izvor: EPA / Autor: Oliver Contreras / POOL

Wang, koja je stalno šokira obožavatelje pokazujući svoju zategnutu tjelesnu građu i mladenački ten, nedavno je priznala da joj je najveća briga izbjeći fizičke nedostatke. Govoreći ranije za DailyMail izjavila je: 'Nisam potpuno zaokupljena time kako izgledam. Volim svoj posao i jako sam strastvena prema njemu, svojim prijateljima, svojim kćerima. Imam vrlo ispunjen život'.

slavna dizajnerica

Prkosi godinama: Za koji dan slavi 74. rođendan, a na crvenom tepihu pozira u topiću

Pogledaj galeriju

Upitana je li s godinama stekla više samopouzdanja, Wang je odgovorila: 'Cijeli sam svoj život posvetila odijevanju žena i stiliziranju žena. Od godina provedenih u časopisu Vogue, bila sam urednica 17 godina, do rada za Ralph Laurena preko dizajna za vlastitu tvrtku, cijeli moj život bio je o osnaživanju žena'.

Na pitanje planira li se umiroviti prije svog 75. rođendana u lipnju 2024., rekla je: 'Još nisam sigurna. Bit ću kao Rafael Nadal... trenutno, ne.'

Uz to što je rad održava mladom, neke od tajni njezina mladolikog izgleda koje je ranije podijelila su: umirujuće kupke s baby uljem, kreme za lice sa zaštitnim faktorom, redovita tjelovježba, zdrava prehrana. U svome domu ima spravu za trčanje, voli ples, vožnju bicikla po prirodi, a u očuvanju vitke figure i kondicije pomaže joj i osobni trener.