prijateljsko druženje

Znaju se od studentskih dana: Tarik Filipović pokazao tko mu je došao u goste

08.07.2023 u 08:23

Bionic
Reading

Tarik Filipović i njegova Lejla omiljen su par hrvatske estrade, a rado se druže s raznim hrvatskim zvijezdama. Ovaj put Lejla je otkrila da su u sjajnim odnosima i s jednom hrvatskom zvijezdom koja svoju karijeru gradi i van granica Hrvatske

Simpatičan i uvijek vedar voditelj i glumac Tarik Filipović uvijek je rado viđen gost na raznoraznim događanjima, no ovaj put on je bio domaćin. Tarik i njegova supruga Lejla Filipović ugostili su Tarikovog prijatelja iz studentskih dana - Gorana Višnjića!

Fotografiju dvojice prijatelja na Instagramu je objavio Goran Višnjić, a na fotki je jasno vidljivo dobro raspoloženje.

Goran Višnjić po običaju je stigao u Hrvatsku početkom ljeta, a ni ovaj put nije propustio susret sa starim prijateljem. Prošle je godine Tarik otkrio da je Višnjić obećao češće svraćati u Lijepu Našu, a ovih dana glumac s američkom adresom posjetio je i rodni Šibenik.

Višnjić i Filipović znaju se s Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu, gdje su obojica studirali. Fotografiju iz njihovih studentskih dana svojedobno je objavio Višnjić prisjetivši se mlađih dana i svojih karijernih početaka.

Na slici se nalaze i Goran Višnjić, koji je na fotografiji drugi s lijeva u donjem redu, te Tarik Filipović koji sjedi s desna profesoru Tonku Lonzi. Osim dvojice prijatelja, tu je i Rene Bitorajac koji je treći s desna u gornjem redu. U gornjem redu nalaze se i Nina Violić, Katarina Bistrović-Darvaš i Lucija Šerbedžija.

OPUŠTAT ĆE SE OVO LJETO

Goran Višnjić stigao u rodni Šibenik: Posjetio je festival na kojem je kao dijete i sam sudjelovao

Pogledaj galeriju