najljepše razdoblje

Zimska idila lijepe trudnice: Maja Lena Lopatny pokazala kako uživa

21.01.2024 u 10:05

Bionic
Reading

Maja Lena Lopatny, kći jedinica glumice Mije Begović i pokojnog bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja, uživa u trudnoći, a dok iščekuje dolazak svoje prve bebe punim plućima uživa u zimskim radostima

Snijeg je mnoge naveo da se ovog vikenda prepuste zimskim radostima i uživaju snijegu i suncu. A upravo je zimski dan kao iz bajke provela u Maja Lena Lopatny, a koliko je uživala pokazala je i na svom Instagram profilu. Ondje je objavila niz fotografija na kojima pozira uz idilične zimske prizore.

Za dan na snijegu 32-godišnja Maja, koja je u slatkom iščekivanju svog prvog djeteta, odjenula je raskošan zimski stajling koji se sastojao od toplog, dugog krznenog kaputa, džempera i krznene kape koja je savršeno odgovarala kaputu. Dobro zabundana trudnica nije skrivala sreću i radost te je pozirala s osmijehom, a fotografije su otkrile kako je na izlet povela i kućnog ljubimca.

Obožavatelji su bili oduševljeni, a to su iskazali u komentarima gdje su je obasuli pohvalama.

Inače, Maja Lena Lopatny, koja će čari roditeljstva, zajedno sa svojim dugogodišnjim partnerom Karlom Šeparovićem iskusiti prvi put ovog će ljeta, vijest o trudnoći otkrila je nedavno u intevjuu za Gloriju. 'Uistinu se osjećam blagoslovljeno, i tek sada mogu razumjeti žene koje su postale majke. Osjećaj da se jedan novi život razvija u nutrini je apsolutno očaravajuć. Iznimno je pratiti sve promjene koje se događaju iz dana u dan – u tijelu, srcu i psihi,' rekla je tada.

  • +2
Maja Lena Lopatny Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL