SLATKO IŠČEKIVANJE

Maja Lena Lopatny ne krije sreću - beba stiže već ovog ljeta!

15.01.2024 u 10:36

Bionic
Reading

Maja Lena Lopatny, kći jedinica glumice Mije Begović i pokojnog bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja, u slatkom je iščekivanju i sa svojim životnim partnerom, Karlom Šeparovićem, čeka prvo dijete

Iako se posljednjih godina trudila držati podalje od znatiželjne javnosti, svoju sreću ipak je odlučila podijeliti sa svijetom. 32-godišnja Maja Lena Lopatny trudna je i sa svojim dugogodišnjim partnerom Karlom Šeparovićem ovog će ljeta po prvi puta iskusiti čari majčinstva.

'Uistinu se osjećam blagoslovljeno, i tek sada mogu razumjeti žene koje su postale majke. Osjećaj da se jedan novi život razvija u nutrini je apsolutno očaravajuć. Iznimno je pratiti sve promjene koje se događaju iz dana u dan – u tijelu, srcu i psihi', otkrila je za Gloriju kći jedinica glumice Mije Begović i pokojnog vaterpoliste Ronalda Lopatnyja, koja bi trebala roditi u lipnju.

  • +2
Maja Lena Lopatny Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL

Sreću zbog prve trudnoće malo su pomutile prve trudničke tegobe, zbog čega je 32-godišnjakinja bila u dva navrata nakratko i hospitalizirana. Naime, Maja Lena je otkrila kako je imala jake mučnine i povraćanja u prvom tromjesečju trudnoće, ali i nesanicu, koje su nakon toga nestale pa je napokon mogla početi uživati u trudnoći.

Spol bebe, za sada, ne želi otkrivati, jer ga želi sakriti od prijatelja kojima će to otkriti na posebnom okupljanju. Ipak, priznaje kako je osim budućeg oca Karla, zbog ove vijesti bila najsretnija njezina majka Mia Begović, koja će postati prvi puta baka.

O svom partneru ne želi puno pričati jer on, kaže, nije javna osoba. Ipak, kaže da joj je on najveća podrška i oslonac, a upravo joj je on bio najveća podrška kada joj je preminuo otac Ronald Lopatny, te je uz nju stajao na komemoraciji, kao i pogrebu.

Ipak, unatoč sretnim vijestima o trudnoći, vjenčanje će još neko vrijeme pričekati, budući da su trenutno fokusirani na trudnoću i rođenje bebe.