LEGENDARNI 'PRLJAVAC'

Veliki dan za obitelj Houra: Jasenko objavio rijetku fotografiju i pokazao svoje najmilije

20.05.2023 u 20:14

Bionic
Reading

Član kultnog benda Prljavo kazalište svoju obitelj uglavnom drži podalje od očiju javnosti, no danas je imao dobar razlog da pokaže nekoliko na kojima pozira s obitelji, a koje su nastale na proslavi rođendana njegove najmlađe kćeri Dore

'Sretan 24. Dora!', čestitao je Jasenko Houra svojoj mezimici rođendan na društvenoj mreži. Na fotografijama se može vidjeti kako je dobro raspoložena obitelj okružena zlatnim, bijelim i ljubičastim balonima, a može se vidjeti i kakvu je tortu dobila slavljenica.

Frontmen najdugovječnijeg zagrebačkog rock benda za svoju Doru prima čestitke i lijepe želje sa svih strana svijeta. Prošle godine je na njezin rođendan obznanio da je postala direktorica nove obiteljske firme, Houra grupa. Inače je studentica odnosa s javnošću. Ranije je izjavio da je ženski dio obitelji njegov 'modni mačak' i govore mu što će odjenuti te da često imaju glavnu riječ u kući.

Osim Dore, Jasenko i njegova supruga, lijepa Kanađanka Dianne koju je upoznao na jednoj turneji, imaju još dvoje djece, sina Ivana Brunu i kćer Marijanu.

  • +3
Jasenko Houra Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL