NA CRVENOM TEPIHU

Jasenko Houra u izlasku s posebnom pratnjom: Ponosno pozirao s kćeri koja je postala direktorica s 23 godine

24.02.2023 u 17:30

Bionic
Reading

Ovog je četvrtka održana dodjela glazbenih nagrada Top.hr, a jedan od uzvanika bio je i gitarist i jedan od osnivača legendarnog domaćeg benda Prljavo kazalište koji je stigao sa svojom lijepom nasljedicom

Jasenko Houra rado je pozirao sa 23-godišnjom kćeri Dorom koju nemamo toliko često prilike vidjeti u javnosti a ponosni tata i njegova mezimica privukli su pozornost brojnih uzvanika.

Jedna od rijetkih situacija kad se slavnog glazbenika moglo vidjeti u 'privatnijoj varijanti' bila je i prošlogodišnja proslava Dorina rođendana. Tada je tata sa svijetom podijelio više obiteljskih prizora uz koju je na Instagramu obznanio i veliku vijest: 'Proslava Dorina 23. rođendana, kao i nove funkcije direktorice naše nove obiteljske firme, Houra grupa'.

Podsjetimo, Houra je suprugu Dianne upoznao kad je s Prljavcima bio na turneji Kanadi. U braku su dobili sina Ivana Brunu te kćeri Doru i Marijanu.

'Bojao sam se na neki način da ih guram u nešto i da im moja sjena ne bude prejaka. Zato su išli svojim putem. Srednja kći ide u znanost, nauku koja je vokacija moje obitelji, a ja sam tu ispao crna ovca. Hoću reći, poštujem njihove odluke i mogu im pomagati koliko god treba. Kako god ispalo, uvijek će se moći vratiti kući na gulaš, kao što sam ja mogao svojim roditeljima. (smijeh). Bitno je da sami odrede svoje prioritete, ono što ih zanima, što vole i da se izbore u tome. Nema smisla da tata tu puno intervenira', ispričao je ranije za tportal.

  • +20
Svečana dodjela nagrade Top Hr Music Award Izvor: Pixsell / Autor: MARKO LUKUNIC/PIXSELL