ženske, oprezno

Trbušnjaci Davida Beckhama koji će vam se urezati u pamćenje

28.03.2024 u 10:44

Bionic
Reading

Pripreme za ljeto počele su u teretani Davida Beckhama. Dobro, tjelovježba je dio rutine bivšeg nogometaša već desetljećima, a sada je na Instagramu podijelio video koji će motivirati mnoge pratitelje

Prema mišljenju mnogih pripadnica nježnijeg spola, Davidu Beckhamu nema ravnog! Zelene oči, bezbroj tetovaža, dobar stil i britanski humor čine ovog 48-godišnjaka jednim od najatraktivnijih muškaraca na svijetu, a ni isklesano tijelo ne odmaže jednadžbi.

Putem objave na Instagramu David je pokazao kako održava svoju liniju, a pomoć i podršku pružio mu je njegov trener Bob.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Osim setom vježbi, Beckham je pozornost mnogih privukao i činjenicom da vježba bez majice, što je otkrilo njegove trbušne mišiće i snažne ruke prepune tetovaža koje nose posebno značenje za Engleza koji je ispisao povijest nogometa.

U odjeljku za komentare mnogi su mu pisali kako se dive njegovoj predanosti, a jedan je obožavatelj napisao kako se nada da njegova supruga neće naletjeti na ovu Davidovu objavu.

I David i Victoria strastveni su ljubitelji tjelovježbe te rado govore o svojim rutinama vježbanja, a nerijetko treninge odrade i zajedno. Ipak, Victoria je trenutno posvećena oporavku nakon što je u veljači slomila stopalo.

  • +10
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: DFY / KCS PRESSE / PROFIMEDIA