popularan model

Siguran hit: Zara za manje od 40 eura prodaje svoju verziju haljine Victorije Beckham

25.03.2024 u 12:03

Bionic
Reading

Laskava midi haljina u zelenoj boji jedan je od najpoznatijih dizajna Victorije Beckham. Osim same dizajnerice, ovu haljinu nosile su kraljica Letizia i Bella Hadid, a na veselje brojnih trendseterica, sada je sličan model stigao i u Zaru

Sofisticiranost i elegancije Victorije Beckham sve je prepoznatljivija. Ona je nekada bila jedna od najhrabrijih Spice Girls djevojaka, poznata i kao Posh Spice, a tijekom godina je transformirala svoj stil te postala jedna od žena čija je glavna stilska vrlina umijeće kreirati inspirativne lookove. Victoria Beckham u svojim kolekcijama uspjela je lansirati neke vrlo uspješne komade koji slave eleganciju i sofisticiranost, a jedan dizajn zabilježio je poseban uspjeh. Riječ je o haljini s naborima, vrlo laskovoj i kao stvorenoj za skrivanje trbuščića.

Taj model haljine postao je čisti trend još prošle godine, a pred njim su pokleknule i poznate modne ikone, uključujuću Bellu Hadid i španjolsku kraljicu Letiziju. Naime, osim što je ovaj dizajn nosila sama dizajnerica, španjolska kraljica upravo je u toj haljini zablistala u svibnju 2023. u Buckinghamskoj palači na kraljevskom prijemu dan prije krunidbe Charlesa III za kralja. Odbrala je midi haljinu Victorije Beckham zagasite zelene boje s prorezima na kratkim rukavima i nabranim materijalom na trbuhu te izazvala oduševljenje.

izgleda sjajno

Kraljica Letizia ponovno modno briljira, a laskavu haljinu odabrala je s dobrim razlogom

Pogledaj galeriju

A haljina je modnim znalcima bila itekako poznata jer je nekoliko mjeseci prije toga Bella Hadid u njoj prošetala na modnoj pisti na Tjednu mode u Parizu. A nakon toga odabrala ju je i Kendall Jenner na jednom od partyja za svoj brend tekile 818, a nosila ju je i njezina bivša snaha, Mimi Rocher, za tribine Wimbledona prošlog ljeta.

Upečatljiv dizajn uspio se rasprodati na web stranici brenda u svega nekoliko tjedana, a iako je Victoria Beckham ponovno lansirala više zaliha, istina je da cijena haljine mnogima bila prepreka. Koštala je ni manje ni više nego 980 eura. No na radost brojnih trendseterica, sada je na scenu nastupila Zara. Tako je na police popularnog high street dućana stigla vrlo slična verzija pistacio zelene haljine koja se prodaje po cijeni od 39,95 eura.

Zarina haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Između ekskluzivne haljine Victorije Beckham i Zarine verzije vidi se nekoliko razlika, iako su osnova kroja i boja praktički identični. Prva ima kratke rukave s prorezima i nabrana je s obje strane struka, a druga je bez rukava i nabire se samo s jedne strane.