savjetuje druge

Tončica Čeljuska je 'life coach' svima koji je prate na društvenim mrežama

26.02.2024 u 13:55

Bionic
Reading

Voditeljica i urednica HRT-ove emisije 'U svom filmu' u posljednje vrijeme sve je više sklona objavljivanju inspirativnih citata i snimanju videa s raznim životnim porukama. Među njima je i jedna lekcija, za koju kaže da je njoj umnogome pomogla

'Jedna istina koja mi je olakšala život: Ono što se odgađa, to se najčešće ne događa. Uvijek trebate konkretan sat i datum. Kad netko kaže - ima vremena, to se najčešće neće dogoditi', izjavila je Tončica Čeljuska u videu koji je nedavno snimila.

Da živi mudrosti koje objavljuje, poznata HRT-ovka dokazuje završenim edukacijskim programom 'Postani life coach', koji je završila prije devet godina. Kako je izjavila tada, taj program 'nije upisala da bi ga kapitalizirala, već da proširi svoje znanje, nadogradi sebe'. Smatra da će joj znanja i vještine koje je tom diplomom stekla pomoći i u novinarskom poslu, osobito u međuljudskim odnosima i timskom radu. Potom je 2017. godine završila usavršavanje kod psihoterapeutkinje svjetskog ugleda, prof. dr. Nade Kaiser.

'S puno manje očekivanja ulazim u odnose, prihvaćam ljude onakvima kakvi jesu. Mislim da bi nam svima život bio lakši kad bismo sebe više doživljavali i promatrali. Barem jednom godišnje idem na neku ozbiljniju edukaciju i redovito čitam stručnu literaturu da obnovim znanje', otkrila je tada za tportal.

  • +2
Tončica Čeljuska Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL