od slave do stalnih borbi

Snima se film ili serija o Britney Spears, a u borbi za prava su Brad Pitt i Reese Witherspoon

14.11.2023 u 09:40

Bionic
Reading

Nedavno su objevljeni memoari pop princeze, 'The Woman in Me' koji su u prvom tjednu njihova izdavanja postali drugi najprodavaniji prvijencac ove godine, nakon princa Harryja i njegove knjige. U njima je otkrila šokantne detalje iz svog života, a dvoje glumaca želi po memoarima napraviti ekranizaciju

Kako navodi Page Six i Margot Robbie je izrazila zanimanje za 'pretvaranje' knjige 'The Woman in Me' u film ili televizijsku seriju.

Navodno je i kraljica televizijskih serija Shonda Rhimes, koja je 2002. snimila film 'Crossroads' o Britney Spears razmišljala snimanju njezinih memoara, no glasnogovornik je izjavio da svestrana autorica serijala 'Uvod u anatomiju', 'How to get away with murder' i 'Skandal' neće raditi na tom projektu.

NE LIČI NA SEBE

Mentalni slom i suđenje ostavili su traga: Vidno iscrpljena Britney Spears pozirala s dečkom na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju

Page Six navodi da je planirana adaptacija još uvijek u ranoj fazi a da interes raste dok ponude i dalje pristižu. Inače, Zapravo, 41-godišnja Spears je odgodila nedavni sastanak s neimenovanim vrhunskim producentom 'u zadnji tren' jer se 'nije bila spremna za to'.

Navodno je pop zvijezda 'pretrpana zanimanjima' za njezinu knjigu objavljenu 24. listopada i 'medijskom pomamom oko nje', zbog čega njezin tim 'odgađa donošenje bilo kakvih važnih odluka o tome gdje završavaju prava sve dok ne bude imala vremena doći do daha.' Spears je u pregovorima za dokumentarac koji bi mogao koštati 40 milijuna dolara. Predstavnici Spears, Brad Pitta, Reese Witherspoon i Margot Robbie još nisu komentirali temu ekranizacije memoara pjevačice.

Podsjetimo, u knjizi 'The Woman in Me', Spears detaljno opisuje svoj uspon do slave, veze i brakove, tajni pobačaj s bivšim Justinom Timberlakeom i skrbništvo koje je njezinom ocu godinama dopuštalo kontrolu nad velikim dijelom njezina života.

  • +3
Britney Spears i Justin Timberlake Izvor: Profimedia / Autor: Brian Prahl / MEGA / The Mega Agency / Profimedia