TO IH JE UDALJILO

Nakon izlaska memoara sinovi Britney Spears sve su više zabrinuti za majku

03.11.2023 u 10:02

Bionic
Reading

Popularna pjevačica Britney Spears u svojim je memoarima otkrila mnoge dosad nepoznate detalje o vlastitom životu. Sve što je godinama skrivala i potiskivala sada je isplivalo na površinu, no napisano je itekako utjecalo na njezine sinove

Bila je pop princeza, a onda je doživjela potpuni psihički slom i upala u crno razdoblje iz kojeg se još uvijek pokušava izvući. Iako je njezin život već opisala hit pjesmom 'Lucky', Britney Spears sada je objavila i memoare u kojima je otkrila razne stvari o kojima je godinama šutjela.

Tajna koju je godinama skrivala tiče se i njezinog bivšeg dečka zbog kojeg je ubrzo postao jedna od najomraženijih osoba u Hollywoodu. Naime, Spears je odala njihovu tajnu napisavši da je nosila dijete Justina Timberlakea, no da ju je on nagovorio na abortus.

Upravo tema pobačaja posebno je pogodila i njezine sinove.

'Abortus je bio jedna od stvari u knjizi koje su ih najviše uznemirile', rekao je jedan od izvora bliskih dječacima Seanu i Jaydenu.

  • +3
Britney Spears i Justin Timberlake Izvor: Profimedia / Autor: Brian Prahl / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako je riječ o nemiloj situaciji koja se dogodila puno prije njihovog rođenja, dječaci su navodno uznemireni te smatraju da je ova knjiga otkrila previše.

Britney već dugo nije u dobrim odnosima sa snovima, a napisano te narušene odnose sigurno neće popraviti. Izvor blizak dječacima za OK je izjavio: 'Oni smatraju da je knjiga previše. Ako Britney želi ponovno uspostaviti vezu, smatraju da ona to radi na pogrešan način.'

Uz to, izvor tvrdi da su memoari i zabrinuli njezinu dvojicu sinova: 'Dečki su stvarno zabrinuti za svoju mamu. Uvijek su se nadali da će imati odnos s njom jednog dana, ali knjiga ih je još više udaljila i teško je vidjeti što se događa sada.'

18-godišnji Sean i 17-godišnji Jayden žive na Havajima s ocem Kevinom Federlineom koji je od 2013. godine u braku s Victorijom Prince.