Dubrovački bend

Silente ima novi singl 'Sve da ima neki način'

27.03.2024 u 18:00

Bionic
Reading

Dubrovački bend Silente objavio je novi singl ‘Sve da ima neki način', još jednu pjesmu koja najavljuje nadolazeći novi album

Glazbu za novi singl potpisuje Tibor Karamehmedović, tekst Sanin Karamehmedović, dok je za audio produkciju zaslužan Nikša Bratoš. Pjesma ‘Sve da ima neki način' je drugi singl s nadolazećeg albuma, nakon prošlogodišnje ‘Sve što treba znat o ženi'.

Silente - Sve da ima neki način Izvor: Društvene mreže

‘Bend se okupio u studiju u siječnju ove godine s novim materijalom. Snimili smo pet novih stvari, a album ćemo dovršiti na jesen. Do tada planiramo objaviti nekoliko singlova od kojih je prvi pjesma ‘Sve da ima neki način'. Zahvaljujemo cijeloj ekipi koja je sudjelovala u ovom projektu i veselimo se sljedećem snimanju. Veliki pozdrav svim našim fanovima i vidimo se 29. lipnja na Šalati!', poručuje Silente.

Novi singl prati i video spot, za čiju je produkciju zaslužan Filip Gržinčić. Spot je sniman na više lokacija, i to u Rijeci, u Roswell parku u Fužinama i u studiju u Zagrebu, a sve su vodili Gržinčić Creative Visuals.

Nakon prošlogodišnje ‘Sve sto treba znat o ženi”, koja je našla svoje mjesto u top 20 nacionalne radijske ljestvice singlova po emitiranju, ‘Sve da ima neki način” je drugi singl s nadolazećeg albuma koji je planiran za jesen.

Prilika za čuti novi singl uživo bit će ovog ljeta kada će Silente održati najveći samostalni koncert u karijeri. Na pozornicu na zagrebačkom stadionu Šalata dubrovački bend se penje u subotu, 29. lipnja 2024.

Silente će na velikom open-air spektaklu provesti kroz izuzetno uspješan put benda koji im je donio mnogobrojne nagrade, priznanja publike i struke. Bit će to prilika čuti presjek cijele karijere, s osvrtom na sve albume i aktualne singlove. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i www.eventim.hr po cijeni od 22 eura za stajanje i 45 eura za VIP tribine.

Novi singl ‘Sve da ima neki način' dostupan je na svim streaming servisima.