U ISTIM PIDŽAMAMA

Sada je sve napokon na mjestu: Marija Omaljev i Miraj Grbić proslavili prvi Božić s malenom Billie

27.12.2021 u 08:55

Bionic
Reading

Poznati glumački par Marija Omaljev Grbić i Miraj Grbić, koji su svoj život još 2013. odlučili nastaviti u Los Angelesu, želeći ostvariti svoj američki san, uživaju u najljepšim trenucima sa svojom dvomjesečnom kćerkicom

'Sretni blagdani, sretan Božić od nas', poručila je iz svog američkog doma glumica Marija Omaljev Grbić i uz to objavila fotografiju na kojoj ona sa suprugom Mirajem Grbićem i njihovom kćerkicom Billie pozira u identičnim božićnim pidžamama.

Na licu glumačkog para vidljiv je umor, ali i sreća koju je na njihova lica donijela malena Billie, rođena prije dva mjeseca. Odmah su krenule dobre želje sa svih strana svijeta, a među prvima se javila njihova glumačka kolegica Bojana Gregorić Vejzović koja im je poručila: 'Kako ste prekrasniiii! Sve najbolje!'

Inače, bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, kojeg hrvatski gledatelji najbolje znaju po ulozi Čombe iz hit serije 'Lud, zbunjen, normalan', sa suprugom je još 2013. preselio iz Sarajeva u Los Angeles, gdje posljednjih godina gradi karijeru u Hollywoodu, pa je već ostvario nekoliko manjih uloga u američkim serijama i filmovima.

Marija Omaljev Grbić i Miraj Grbić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Tako je glumio i u filmu 'Nemoguća misija: Protokol duh', a dobio je ulogu i u najnovijem, devetom nastavku franšize 'Brzi i žestoki', gdje glumi Rusa.

S Marijom Omaljev u braku je od 2008. godine, a Billie je kao kruna njihove ljubavi stigla sredinom listopada u bolnici Cedars-Sinai u Los Angelesu.