pršte od ponosa

Rakitići na okupu: 'Trenuci poput ovih su ono što život čini posebnim'

23.11.2023 u 12:15

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri slove za jedan od najskladnijih parova, a ne propuštaju svoju idilu skoro svaki dan pokazivati cijelom svijetu

Ivan Rakitić i Raquel Mauri najviše se vole hvaliti svojim modnim izdanjima i ljubavnom idilom, a nerijetko pokažu i svoje dvije djevojčice, Altheu i Adaru.

Poznato je da obje djevojčice pričaju španjolski i hrvatski jezik, da obožavaju Shakiru i životinje a roditelji im za svaki rođendan prirede raskošnu zabavu.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

Kad nogometaš nije na treninzima, utakmicama ili putovanjima, stalno je sa svojim najmilijima i psima koji su dio njihove obitelji. Svi zajedno se igraju, šetaju, kako je ranije opisao Rakitić. Jednu od šetnje zabilježili su i pokazali na društvenim mrežama.

'Uživanje u prekrasnom zalasku sunca s obitelji. Trenuci poput ovih su ono što život čini posebnim', opisali su fotografije nastale uz more uz zalazak sunca.

U jednom od ranijih intervjua je izjavio da ne želi preskočiti šetnju sa suprugom i djecom zato što zna da će ga pritom zaustavljati prolaznici. Rekao je da zna što je njemu značilo fotografirati se s nekim igračem 'Basela' kad je tek napravio prve nogometne korake. Skako je od sreće i veselja kada je skupljao lopte na njihovim utakmicama u Ligi prvaka kad sam imao četrnaest godina.

Ivan Rakitić i Raquel Mauri Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL