stigla beba

Miraj Grbić i Marija Omaljev dobili drugo dijete: Glumica opisala put do poroda

14.12.2023 u 13:12

Bionic
Reading

Glumac, poznat po ulozi Čombeta u seriji 'Lud, zbunjen, normalan' i njegova supruga pohvalili su se na Instagramu da su dobili dječaka

Nekoliko dana prije termina i samo nekoliko minuta prije ponoći i rođendana Marije Omaljev Grbić rodio im se sinčić kojem su dali ime River. Glumica je u poduljoj objavi opisala kako je izgledalo prije poroda.

'Toga jutra bolovi su ukazivali na porod a mi smo se u nevjerici poceli spremati, termin je za nekoliko dana a bas tih par dana nam je trebalo da sredimo detalje. Tata je vozio a mama jaukala, Billie se igrala sa bakom i teta Marom. Docekalo nas je divno osoblje a ja sam se jos nadala da imam koji dan, nisam oblijepila zid sobe, a i ne znam je li sav novi ves opran i ostale misli vrzmale su mi se po glavi. Nakon siline kontrakcija koje su pocele ići jedna za drugom shvatila sam događa se', piše Marija i nastavlja.

  • +3
Miraj Grbić i Marija Omaljev Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

'Doktori su se došli konzultirati želimo li carski rez ili ići prirodnim putem, jer smo prošlog puta nakon 16 sati poroda morali na carski. Mi smo se tu nećkali, gledam ja Miraja, Miraj mene, ja doktora, doktor mene, Miraj doktora, svi se mi gledamo i nemam pojma što odlučiti. Dajte mi epiduralnu, govorim ali oni kažu morate se prije odlučciti koji ćemo porod jer je drugacija anestezija. Ima li još koja opcija pitam ja što u šali a što u delijiriju', opisuje glumica. Kaže da su joj rekli da treće opcije nema. Odlučili su se 'opet probati prirodni porođaj'.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Epiduralna dolazi i bolovi se umanjuju i ja postajem bolja osoba. Opet čekanje, snaga epiduralne se smanjuje, ali nadamo se kako ćemo upoznati naseg mališu sto prije. Opet se javlja sumnja, trebali smo se odmah odlučiti na carski, pa ni prošli put nije uspjelo, po glavi mi se vrzmaju sve te tragične priče koje sam čula tijekom zivota. Ali idemo dalje, čekamo, na monitoru gledam svoje kontracije i kontrakcije drugih pacijenata, naručujem hranu online da Miraj ne kuka da je gladan. Dolazi noć i kreće porod i opet beba ne izlazi. Sestra odbrojava samnom kontrakcije, sve se čini kako mi nakon sve ove muke opet slijedi carski rez. Gubim nadu ali dajem maksimum da ne bi poslje bilo priče. 4. prosinac je još uvijek i primjećujem kako će mi maleni izgleda ukrasti rođendan koji je 5. prosinca', napisala je, a objavu završila informacijom da je dječak kojeg su nazvali River stigao dan prije njezinog rođendana.