zauvijek zajedno

Ryan O‘Neal pokopan pored svoje dugogodišnje ljubavnice

24.12.2023 u 17:11

Bionic
Reading

Bivši holivudski par bio je u burnoj vezi gotovo tri desetljeća dok ona nije umrla od raka 2009.

Slavni glumac Ryan O‘Neal pokopan je jučer pored svoje dugogodišnje ljubavnice Farah Fawcett na groblju Westwood Memorial Park u Los Angelesu.

Za Oscara nominirani 82-godišnji glumac umro je u Los Angelesu 8. prosinca od zatajenja srca, a na ekskluzivnim fotografijama koje donosi DailyMail.com vidi se oko 25 ljudi prisutnih na njegovoj sahrani, uključujući bivšu suprugu, Leigh Taylor-Young, i njihovog sina, Patricka O‘Neala te Fawcettinu najbolju prijateljicu Alanu Stewart.

Sprovod je počeo u 11 ujutro kratkom ceremonijom unutar kapelice na groblju, a zatim je O‘Nealov lijes odnesen na njegovo posljednje počivalište pored njegove dugogodišnje partnerice Fawcett.

Bivši holivudski par s A liste bio je u burnoj vezi gotovo tri desetljeća dok ona nije umrla 24. lipnja 2009. od raka u dobi od 62 godine.

Ryan O'Neal Izvor: Profimedia / Autor: Adam Orchon Collection / Everett / Profimedia

O‘Neal je bio najpoznatiji po svojim filmovima iz sedamdesetih, među kojima je i 'Mjesec od papira', u kojem glumi njegova kćer Tatum. Hvaljeni film koji je režirao Peter Bogdanovich, donio je mladoj djevojci Oscara za najbolju sporednu glumicu kada je imala samo 10 godina. I tako je rođena zvijezda koja je tijekom produkcije navršila devet godina, i postala najmlađom osobom koja je ikada osvojila natjecateljskog Oscara.