na omiljenoj destinaciji

Rakitići pokazali kako uživaju u Dubaiju, furaju same hit komade

29.03.2024 u 10:08

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nedavno se s obitelji iz Seville preselio u Saudijsku Arabiju, a njegova supruga Raquel Mauri na društvenim mrežama redovito pokazuje kako se sada 'snalaze' u novom životnom poglavlju

Trenutno se zaljubljeni supružnici javljaju sa omiljene destinacije jet seta iz cijelog svijeta na koju su često odlazili zadnjih godina sa svojim kćerima Altheom i Adarom.

Skladan bračni par na Instagramu već nekoliko dana na Instagramu pokazuje da se opuštaju u sunčanju i glamuroznim sadržajima koje ta prestižna destinacija nudi, ali i što nose. Ivan Rakitić i Raquel Mauri spakirali su same dizajnerske komade u kojima iz dana u dan poziraju.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Životna suputnica igrača nogometnog kluba Al-Shabab je pozirala u kupaćem kostimu modne kuće Dior kojeg je isfurala uz slip haljinu bež boje i zlatne sandale s istim potpisom, a nogometaš u udobnom zelenom kompletu košulje s kratkim rukavima i bermuda. Za večernje izlaske su se također modno uskladili. U jednom izlasku Andalužanka je odjenula efektnu Zarinu šljokičastu mini haljinu s naglašenim ramenima bez rukava dok je Raketa nabacio crno- bijeli look.

Podsjetimo, bivši Vatreni kroz suze se oprostio od voljenog kluba u Sevilli, a pridružila mu se i supruga koja je emotivnim riječima otkrila koliko im teško pada odlazak iz grada uz koji ih vežu najljepše uspomene. Nikada nisu krili koliko su u Sevilli bili sretni. Upravo su se u andaluzijskoj prijestolnici i upoznali i osnovali obitelj.

Raquel Mauri, Ivan Rakitić Izvor: EPA / Autor: Julio Munoz