odmor u veljači

PIjesak, zavodljivi ples, badić: Pogledajte kako uživa Domenica

13.02.2024 u 16:30

Bionic
Reading

Zadnjih nekoliko dana naša pjevačica odmarala se na jednoj od najpopularnijih svjetskih destinacija odakle se svakodnevno javljala svojim pratiteljima na društvenim mrežama

Nije poznato s kim je Domenica Žuvela odmarala, ali iz Dubaia je danima slala zanimljive razglednice koje su njezini obožavatelji i prijatelji koji je prate na Instagramu, dočekali s veseljem.

Zgodna pjevačica pokazala je kako uživa u suncu i moru pa je 'palo' nekoliko atraktivnih fotografija u kupaćem kostimu. Pokazala je i kako gušta u pogledu iz hotelske sobe, čarima tamošnjeg noćnog života i isprobavanju delicija u restoranima, razgledava tamošnje trgovine, a javila se i iz pustinje gdje je zavodljivo zaplesala pred kamerom. Nije poznato tko joj je pravio društvo, a mnogi pretpostavljaju da je s njom bio njezin dugogodišnji dečko, odvjetnik Ivan Bačić.

Domenica ne rado govori o detaljima iz svog privatnog života, a da je zaljubljena se doznalo tijekom showa 'Ples sa zvijezdama' u kojemu se natjecala. 'Ja sam žena od riječi pa ću reći da imam dečka', otkrila je tada. Izjavila je da je sretna u vezi te da su se ona i Ivan odmah na početku veze dogovorili da svoju vezu drže za samo njih, koliko to bude bilo moguće.

u srcu dalmacije

Svi u bijelom: Održala se zabava s mnogim poznatima, Domenica ovaj put nije povela dečka

Pogledaj galeriju