OTKRIO NA INSTAGRAMU

Pronašao ljubav: Slavni glazbenik u 58-oj u tajnosti izgovorio sudbonosno 'da'

23.10.2019 u 19:47

Bionic
Reading

Basist Flea, pravim imenom Michael Balzary, u tajnosti se vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom, 18 godina mlađom dizajnericom Melody Ehsani

Slavni glazbenik prepoznatljivog imidža i glazbenog stila koji je nedavno proslavio 57. rođendan, na Instagramu je otkrio da se oženio.

'Moj se život zauvijek promijenio i zauvijek ću biti ponizan i zahvalan. Ovo je osoba koja vidi i voli mene baš kakav jesam i koja najbolje zna tko sam. Moja supruga', napisao je roker pored fotografije s vjenčanja, a njegova izabranica je 39-godišnja dizajnerica Melody Ehsani.

Ovo je za basista RHCP drugi brak. Flea iz prošlog braka i veze ima dvije kćeri, Claru i Sunny Bebop.

Naime, od 1988. do 1990. bio je u braku s Loeshom Zeviar. Par zajedno ima kćer Claru koja je i poslom povezana s Peppersima pa često radi promotivne fotografije za njih, dizajnira majice i sl. 

Nakon Loeshe, Flea se 2005. godine zaručio s manekenkom Frankie Rayder s kojom ima kćer Sunny Bebop, a zanimljivo je kako je pjesma 'Hard To Concentrate' koju je napisao frontmen benda Anthony Kiedis za album 'Stadium Arcadium' bila je pjesma prosidbe za slavni par.

Iako su se zaručili, svoju vezu nisu ozakonili te su u međuvremenu prekinuli.