SVI JE SAMO HVALE

'Prekrasna kao i uvijek': Maja Šuput očarala fanove zavodljivim stajlingom s francuskom kapicom

23.10.2019 u 18:53

Bionic
Reading

Usprkos prekrcanom rasporedu pjevačica Maja Šuput uvijek nađe vremena i za društvene mreže gdje je vrlo aktivna

Plavokosa članica žirija 'Supertalenta' izazvala je ponovno pravu pomutnju na Instagramu u kombinaciji koja je oduševila njezine brojne obožavatelje.

Uz pripijeni top od šljokičaste tkanine, Maja je nosila zanimljiv modni detalj: široke tregere za hlače s potpisom Moschina, a ovaj ženstveni look začinila je efektnim modnim dodatkom koji obožavamo svake jeseni, francuskom kapicom.

Maja je uz fotografiju na kojoj pozira ovako tip top dotjerana napisala: 'Dan odvojen samo za snimanja, work work work', a njezini brojni obožavatelji nisu štedjeli riječi hvale na račun ovog seksi stajlinga.

'Lijepa naša Majica', 'Barbika', 'Prekrasna kao i uvijek', 'Jao, Bože, prelijepa si', samo su se nizali komplimenti.

Inače, u nedavnom je intervjuu za tportal, Maja je između ostalog otkrila koji joj je beauty tretman najdraži.

Maja Šuput Izvor: Promo fotografije / Autor: Srećko Rundić

'Moram priznati da mi je oduvijek najdraža bila i ostala pedikura. Obožavam da mi se diraju noge. I obožavam mijenjati lak na rukama i nogama te bih najradije svaki dan imala drugi. Kad sam na pedikuri, sve stignem obaviti - telefone, mailove, uspijem spojiti ugodno i korisno. Najviše volim ići na masaže cijelog tijela i u bilo koji grad da dođem, odem na masažu jer me boli kičma. U tome zaista uživam. A klasična čišćenja lica, koliko stignem', rekla je pjevačica i poduzetnica.