PUNA EMOCIJA

Priznanje Marijane Batinić: 'Početak 2020. u startu mi je opalio šamar...'

03.01.2020 u 14:51

Bionic
Reading

Mnogi poznati zadnjih dana u skladu sa završetkom godine i ulaskom u novu rezimiraju proteklu i najavljuju što su isplanirali za ovu godinu. Marijana Batinić poručuje da odustaje od planiranja

'Ovo novo desetljeće već je na samom početku promijenilo sve moje planove. Novogodišnja odluka, (koju ću vjerojatno brzo zaboraviti) je da odustajem od planiranja, Excel tablice i svakodnevnog provjeravanja iste.

Početak 2020. u startu mi je opalio šamar i podsjetio me na propuštene trenutke, preskočena druženja, nepotrebne drame, bitke ni za što. I baš zato vam želim što više osmijeha, a manje stresa, jurnjave i besanih noći. Želim vam da dragocjeno vrijeme iskoristite za pozitivne ljude i klonite se bespotrebne negativne energije od koje nemamo baš ništa...

Da vas zdravlje služi, ego ne sputava, da terete nosite s lakoćom, ožiljke s ponosom i, ono najvažnije, da živite SADA, jer to je jedino sigurno što imamo. Vlak ide u samo jednom smjeru. Kad prođe, nema nazad. U koferu ponesite smijeh, razumijevanje i ljubav - i vozite 2020. sa stilom!', poručila je voditeljica svojim pratiteljima.

Marijana Batinić posljednje dane u godini provela je u svom rodnom gradu, gdje je uživala na suncu, a najviše se družila s prijateljicom, producenticom i blogericom Petrom Mastelić.

Već je dobro poznato da su realityji njezina specijalnost, a zbog dugogodišnjeg rada u njima postala je stručnjakinja za spajanje usamljenih duša. Tako je iza nje još jedna uspješna sezona showa 'Ljubav je na selu'. U Marijaninoj ljubavi sve itekako štima, a ranije je progovorila i o odnosu sa suprugom Matejem Pašalićem te je otkrila što je kod njega može naživcirati.

'Kad on nešto zacrta, teško možeš utjecati na to da promijeni odluku. Njegovo 'ne' gotovo nikada ne postaje 'da'. Pokušala sam primijeniti razne metode uvjeravanja, ali ne ide mi', rekla je za Večernji list.