u svibnju

Princ Harry uskoro putuje u Britaniju, a ovaj put s njim bi mogla i Meghan

28.03.2024 u 14:48

Bionic
Reading

Harryjeva djeca još uvijek nisu upoznala ljepote Londona ni Windsora u kojem je odrastao princ, no u svibnju će se za to pružiti prilika koju bi Harry navodno volio iskoristiti za obiteljsko zbližavanje

Princ Harry nedavno je posjetio London tek na nekoliko sati kako bi vidio kralja Charlesa koji je tada šokirao javnost dijagnozom karcinoma. Ova je gesta navodno oduševila kralja koji je bio ganut vremenom koje je Harry uložio da doputuje iz Kalifornije samo kako bi ga vidio. S obzirom da su se tako lijepo susreli, druženje bi se uskoro moglo i ponoviti!

Naime, princ Harry potvrdio je svoj dolazak u Veliku Britaniju u svibnju, no razlog povratka u domovinu nije očevo zdravstveno stanje ili druženje s Kate Middleton.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Princ će se u London uputiti kako bi proslavio desetu obljetnicu svog projekta 'Invictus Games', a tom će se prigodom održati i svečana misa u katedrali sv. Pavla. Na popisu gostiju već se nalazi Harryjevo ime, ali i ime njegove supruge Meghan uz koje stoji oznaka TBC ('to be confirmed').

'Harry se nada da će ga pratiti kako bi svi zajedno mogli prisustvovati službi i upoznati članove njegove obitelji dok su tamo', tvrdi izvor koji navodi kako bi Harry i Meghan ovaj put u London mogli dovesti i svoju djecu, princa Archieja i princezu Lilibet Dianu.

Uz to, strani mediji izvještavaju kako bi Harry trebao čak i održati govor za koji stručnjaci smatraju da je dobra polazna točka za istovremenu obnovu odnosa s kraljevskom obitelji i narodom.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: COURTESY OF LA BARBECUE/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA