AJMO ISPOČETKA...

Ovo postaje sve zabavnije: Novi obrat u sudskoj parnici Angeline i Brada

21.03.2024 u 18:44

Bionic
Reading

U sudskoj bitki oko vinarije Chateau Miraval, koju su zajedno kupili dok su bili u braku, novu pobjedu izvojevala je Angelina Jolie. Njezin odvjetnik tvrdi da je sudac odbacio pet od sedam Pittovih tužbi

Iako je nedavno jednu od pravnih bitki dobio Brad Pitt, u novoj je pobjeda otišla u ruke Angeline Jolie, a sve se vrti oko imanja i vinarije u Francuskoj, Château Miraval, koju su zajedno kupili 2008. godine.

Sve te brojne parnice usmjerene su upravo na vlasničku strukturu i prava oko Miravala nakon što je 2021. Jolie svoj udio prodala ruskom oligarhu Juriju Šefleru, iako je ranije s Pittom imala dogovor da će, ako dođe do razlaza među njima, prvo ponuditi udio jedno drugome.

Kako je otkrio odvjetnik 48-godišnje holivudske glumice, sudac je ovoga puta presudio u njezinu korist i odbacio čak pet od sedam tužbi koje je Pitt podnio protiv nje.

  • +2
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

'Sudac je odbacio većinu tvrdnji gospodina Pitta jer nemaju pravnu osnovu. Tužba gospodina Pitta nikad se nije odnosila na poslovni spor, umjesto toga radi se o njegovim pokušajima da prikrije ozbiljno zlostavljanje i drago nam je što je sudac odbacio toliki dio pritužbi gospodina Pitta', rekao je njezin odvjetnik Paul Murphy i dodao da glumica 'ne gaji zlu krv' prema bivšem suprugu te se nada kako će se sada 'napokon ostaviti svojih neozbiljnih tužbi, zaustaviti svoje nemilosrdne napade i pridružiti joj se u pomaganju njihovoj obitelji da napokon zacijele sve rane'.

MLAĐI NO IKAD

OK Brad, reci nam, u čemu je tvoja tajna?

Pogledaj galeriju

Dobro je poznato to da su Jolie i Pitt posljednjih godina, osim ove pravne bitke, vodili onu za skrbništvo nad njihovo šestero djece - Maddoxom (22), Paxom (20), Zaharom (19), Shiloh (17) te blizancima Knoxom i Vivienne (15).