velika promjena

Kći Angeline Jolie i Brada Pitta napušta mamu i seli se kod oca

09.04.2024 u 10:52

Bionic
Reading

Još od 2016. godine kad je slavni par najavio razvod, traje i sudska bitka oko skrbništva nad djecom. Nakon što se pisalo da je glumac odustao od traženja skrbništva, čini se da će se stvari uskoro po tom pitanju promijeniti

Bivši par dijeli šestero djece koja žive s Angelinom Jolie u Los Angelesu nakon njezinog mučnog prekida s Brad Pittom koji je dobio pravo na posjećivanje djece tijekom njihove duge brakorazvodne bitke.

Prema izvoru, njihova kći Shiloh Jolie-Pitt planira sljedeći mjesec kad napuni 18 godina preseliti kod oca u njegovu vilu u Los Felizu u Kaliforniji. To se saznalo nakon što je Pitt nedavno reagirao na tvrdnju svoje bivše supruge kako ju je pokušao ušutkati ugovorom u tajnosti, donosi The Sun. To će biti veliki udarac za Angelinu, u dugotrajnoj toksičnoj borbi s bivšim supružnikom.

NE VIĐAMO JE ČESTO

Dok svijet zabavljaju tužbe njezinih roditelja, Vivienne Jolie-Pitt izrasla je u pravu ljepoticu

Pogledaj galeriju

Dok se za njezinu stariju braću i sestre kaže da imaju prilično zategnut odnos s tatom Bradom Pittom, Shiloh i glumac se odlično slažu. Još u srpnju 2022. izvor je za Life & Style otkrio da dvojac otac-kći ima 'neraskidivu vezu'. 'Njih dvoje imaju zabavnu i autentičnu vezu punu ljubavi. Skrojeni su na isti način. Brad nikad ne stavlja pritisak na Shiloh i potiče je da slijedi svoje snove. Ona s tatom može pričati o svemu', otkrio je izvor tada.

Inače, Bradovo imanje Los Feliz nalazi se na pješačkoj udaljenosti od kuće svoje bivše supruge, tako da Shiloh može prošetati bilo kada kako bi vidjela Angie i njezinu braću i sestre.