TKO BI GORI...

Sreća više nije na njezinoj strani: Angelina Jolie izgubila sudsku bitku protiv Brada Pitta

13.03.2024 u 12:42

Bionic
Reading

Angelina Jolie izgubila je na sudu gdje je završila nakon što ju je Brad Pitt optužio da je bez njegovog pristanka za 64 milijuna dolara prodala svoj udio u vinogradu Miraval ruskom oligarhu

U novoj sudskoj parnici, koja se vodi između bivših supružnika Angeline Jolie i Brada Pitta, pobjeda je otišla u korist holivudskog glumca, koji se bori za kontrolu nad francuskim vinogradom, a kojeg je svojedobno kupio s bivšom suprugom.

Dvorac Miraval, i popratni vinograd, gdje se proizvodi i nagrađivani pjenušavi rosé, već je godinama u središtu sudske bitke između Angeline i Brada, a Jolie je posljednjom parnicom pokušala poništiti preliminarnu presudu na Vrhovnom sudu u Los Angelesu.

  • +2
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Riječ je o parnici u kojoj je Brad Pitt tvrdio da je Angelina prodala 2021. svoj udio u njihovom vinogradu ruskom oligarhu Juriju Shefleru i to bez njegovog pristanka.

Sud je odbacio Angelinine navode i optužbe da je njegova tužba bila 'neozbiljna, zlonamjerna i dio problematičnog obrasca'.

poklon koji ne stane u auto

Brad Pitt pokazao romantičnu stranu: Pogledajte čime je oduševio svoju djevojku

Pogledaj galeriju

Za Brada Pitta i njegov odvjetnički tim to sada znači da imaju zeleno svjetlo odvesti cijeli proces na sud, u kojem glumac tuži bivšu suprugu da je prekršila njihov međusobni dogovor da će prvo jedno drugome ponuditi otkup.

Sutkinja Lia Martin odbacila je pokušaje Jolienih odvjetnika da odbace tužbu za kršenje impliciranog ugovora, što je bio posljednji udarac za glumicu, ali i ruskog tajkuna.