PATRICK DEMPSEY

Očajnički je tražio pravu ljubav: Najseksi muškarac svijeta smirio se tek uz nju

15.11.2023 u 06:01

Bionic
Reading

Kako je holivudskom glumcu Patricku Dempseyju prvi brak ostavio gorak okus u ustima jer ga je 27 godina starija supruga optužila za zlostavljanje, sreću je pronašao tek u zagrljaju svoje frizerke, zbog koje je, da bi spasio brak, napustio seriju koja ga je proslavila

Zahvaljujući svom iskrenom osmijehu, očima koje uvijek tako posebno sjaje, ali i nevjerojatnom šarmu, više od tri desetljeća Patrick Dempsey spada među najveće holivudske zavodnike. A nakon što je ove godine upravo ovaj 57-godišnjak proglašen najseksi muškarcem na svijetu, ne čudi to da je ponovno porastao interes za njegov ljubavni život.

Za sve koji još ne znaju, Dempsey je pune 24 godine u braku s frizerkom Jillian, s kojom ima troje djece. Ipak, nije sve bilo tako idealno, pa su i oni u jednom trenutku poklekli pod žešćim pritiskom javnosti. Te 2015. godine objavili su da se razvode, a razlog tomu bio je Dempseyjev fokus na karijeru. Većinu vremena proveo je na snimanju hit serije koja ga je proslavila, zbog čega je patio njegov privatni život.

  • +3
Patrick Dempsey Izvor: Profimedia / Autor: American Broadcasting Companies / AFP / Profimedia

Naravno, riječ je o ‘Uvodu u anatomiju’, seriji u kojoj je glumio doktora Dereka Shepherda, poznatog kao i McDreamy. Svjestan da bi mogao ostati bez svega što voli, donio je odluku koja je u tom trenutku šokirala milijune gledatelja diljem svijeta - napustio je seriju i posvetio se obitelji.

Glumac nikada nije krio, dapače često je javno govorio da ga je upravo ta kratka razdvojenost od supruge osvijestila da nauči cijeniti stvari i to da mu je važnije provesti kvalitetno vrijeme sa suprugom i djecom od posla.

ZVJEZDANA EKIPA

Princ Harry ostavio kod kuće Meghan s djecom i otputovao na utrku Formule 1

Pogledaj galeriju

Ne čudi da je toliko zahvalan Jillian, jer ona mu je bila slamka spasa nakon prvog razvoda, koji mu je ostavio gorak okus u ustima. Naime, kada je imao samo 21 godinu, Dempsey se oženio svojom menadžericom Rochelle Parker, koja je u trenutku vjenčanja imala 48 godina.

U braku su proveli sedam godina, a nakon razvoda 27 godina starija Rochelle optužila je glumca za fizičko zlostavljanje, da bi naknadno povukla sve svoje optužbe, priznavši da su bile lažne.

Svoju prvu suprugu upoznao je kao 18-godišnjak, kada je krenuo osvajati glumački svijet. Dobio je ulogu u autobiografskoj drami Neila Simona u kojoj je tada 44-godišnja Rochelle, glumica i bivši model, bila angažirana da glumi njegovu tetu.

Tijekom te suradnje njih su se dvoje zbližili, a Dempsey ju je potom angažirao da mu bude menadžerica. Gotovo preko noći postao je senzacija, a Hollywood ga je uzdizao u nebesa. Paralelno s uspješnom karijerom, otkriveno je da je u vezi s menadžericom, što su mnogi dočekali s nevjericom.

Njihova veza bila je i više nego kontroverzna, ponajviše zbog velike razlike u godinama. No oni se time nisu zamarali i vjenčali su se u kolovozu 1987. Brakorazvodna parnica, koja je bila iznimno ružna, trajala je dvije godine, a za Rochelle je to očito bio težak udarac jer se nije libila izmisliti stvari samo da bi ga ocrnila.

Kada se kasnije osvrtao na svoj prvi brak, Dempsey je rekao: ‘Mislim da je to rezultat toga da sam tražio i trebao majku. Bilo je puno negativnih stvari koje se trudim izbrisati. Ona je imala sina koji je bio godinu dana stariji od mene.’

Nedugo nakon razvoda upoznao je Jillian, frizerku koja je radila u salonu koji je posjetio. U to vrijeme on je već bio megazvijezda, stoga je Jillian ostala bez teksta kada je sjeo na stolicu ispred nje.

Nakon upoznavanja upravo je Jillian postala njegova osobna frizerka, no vezu su počeli tek tri godine poslije. Pozvao ju je u svoj dom i pripremio joj ukusnu tjesteninu, čime ju je osvojio.

Tri mjeseca kasnije već su živjeli zajedno, a dvije godine nakon toga, u srpnju 1999., ozakonili su vezu u njegovoj kući u Maineu. Kćer Talulu dobili su 2002. godine, a pet godina kasnije i blizance Darbyja i Sullivana.

‘Očinstvo je najvažnija stvar na svijetu. Sve drugo je šala. Sada radim kako bih zaradio i osigurao život svojoj djeci.’

Kada je 2005. dobio ulogu Dereka Shepherda, njegova karijera bila je na vrhuncu, a idućih 11 sezona Dempsey je bio posvećen samo ‘Uvodu u anatomiju’. Nakon objave da se razvode, odlučio je pokušati ispraviti stvari i s producentima je dogovorio ‘ubijanje’ lika dr. Shepherda, a sve kako bi napravio ono što je ispravno.

‘Nisam bio spreman izgubiti naš brak. Bio sam svjestan da nisam napravio sve što sam mogao. Oboje smo htjeli pokušati još jednom’, rekao je.

Sve od tada jači su no ikada, a kvalitetno provedeno vrijeme spasilo je njihov brak, ali i obitelj.