PATRICK DEMPSEY

Titula najseksi muškarca na svijetu ove je godine pripala njemu

08.11.2023 u 09:01

Bionic
Reading

Vijest koju smo s nestrpljenjem iščekivali napokon je objavljena. Magazin People proglasio je novog najseksi muškarca na svijetu, a ove godine ta je čast pripala omiljenom liječniku iz 'Uvoda u anatomiju', Patricku Dempseyju

Prošla su gotovo dva desetljeća otkako je Patrick Dempsey pronašao put do srca gledatelja zahvaljujući ulozi neurokirurga Dereka Shepherda, poznatog i kao McDreamy, u seriji 'Uvod u anatomiju', ali i puno više otkako se prvi put pojavio na filmu (bilo je to 1987. u ulozi u filmu 'Ljubav nije na prodaju', op.a.).

No upravo zbog uloge u hit seriji Dempsey je stekao pravu vojsku obožavateljica, koje su godinama vjerno pratile njegov rad, a sada je njegov izgled nagradio i magazin People te ga je ove godine proglasio najseksi muškarcem na svijetu.

Sretna vijest otkrivena je u showu 'Jimmy Kimmel Live', a Kimmel je isprva sakrio lice 57-godišnjeg glumca, ostavivši publiku da nagađa o kome je riječ. Postavljali su mu razna pitanja kako bi doznali o kome je riječ, a na kraju su zaključili da je riječ o oženjenom muškarcu, starijem od 50 godina, koji ima troje djece.

  • +3
Patrick Dempsey Izvor: Profimedia / Autor: American Broadcasting Companies / AFP / Profimedia

'Hvala vam, sretan sam što sam ove godine ja izabran. Ne znam samo zašto mi je trebalo toliko dugo, ali svake godine postajem sve zgodniji', rekao je Dempsey nakon što je njegov identitet otkriven i dodao: 'Sretan sam što se ovo dogodilo u ovom trenutku mog života. Lijepo je dobiti ovakvo priznanje zbog kojeg je i moj ego malo poskočio, a sve to daje mi platformu da ga iskoristim za nešto pozitivno.'

Godinu prije Dempseyja najseksi muškarac bio je Chris Evans, a prije njega Paul Rudd. Kome će dogodine pripasti ova titula, doznat ćemo u studenom 2024. godine.