POPUT OCA

Nedavno je proslavio 19. rođendan: Ovako danas izgleda samozatajni sin Johnnyja Deppa

23.04.2021 u 16:44

Bionic
Reading

S bivšom suprugom, francuskom pjevačicom i glumicom Vanessom Paradis, holivudski glumac dijeli dvoje djece, kćer Lily- Rose i sina Jacka. I dok je 21- godišnja nasljednica bivšeg holivudskog para itekako aktivna u svijetu showbussinesa, isto se ne može reći za njihovog sina Jacka koji je 9. travnja napunio 19 godina

U odnosu na stariju sestru, Jack Depp vodi život daleko od očiju javnosti. U odnosu na svoje vršnjake nema profile na društvenim mrežama, no na jednom koji se bavi njegovim likom ovih je dana osvanula njegova friška fotografija snimljena u polju ispred prepoznatljivog natpisa 'Hollywood' u Los Angelesu.

Jack Depp ovih je dana proslavio 19. rođendan, a za razliku od slavnih roditelja, ne pokazuje interes za građenjem glumačke karijere.

'Moj dječak Jack oduvijek je bio vrlo nadaren crtač. Također ima dobar osjećaj za glazbu i svira nekoliko instrumenata. Izvan školskih predstava, nije pokazivao nikakvu želju da postane glumac', svojedobno je izjavio slavni glumac.

Jackova starija sestra, 21- godišnja Lily-Rose, započela je uspješnu manekensku i glumačku karijeru, a već neko vrijeme nastupa u ulozi zaštitnog lica francuske modne kuće Chanel.

Kao što ga se ne viđa na društvenim mrežama, Jacka Deppa podjednako se ne viđa ni u javnosti. Posljednji put primijećen je prije nekoliko mjeseci u Parizu gdje boravi njegova majka, Vanessa Paradis.

Jack Depp Izvor: Profimedia / Autor: - / KCS Presse / Profimedia

Usprkos građenju karijere pod svjetlima reflektora, Lily-Rose Depp također je velika ljubiteljica privatnosti za koju kaže da joj je usađivana 'od ranog djetinjstva'.

'Odrastajući u slavnoj obitelji naučila sam važnost privatnosti i vrednovanja toga te čuvanja nekih stvari samo za sebe', izjavila je početkom mjeseca prilikom gostovanja u talk show emisiji glumice Drew Barrymore.